Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Baby alpaca kast
Baby alpaca kast
Baby alpaca kast
Baby alpaca kast
Baby alpaca kast
Baby alpaca kast

1 / 6

Baby alpaca kast

1753,21 kr.

-23%

Rek pris. 2279,18 kr.
Føj tekstur til din sofa eller soveværelse med et sildben baby alpaca kast! Dette er helt sikkert din yndlings kammerat, og det klassiske sildbenprint går aldrig ud af stil. Alpaca fiber betragtes af modeindustrien som en af de grønneste, mest naturl
  • Swaddling & Receiving Blankets
Læs mere
Føj tekstur til din sofa eller soveværelse med et sildben baby alpaca kast! Dette er helt sikkert din yndlings kammerat, og det klassiske sildbenprint går aldrig ud af stil.
Alpaca fiber betragtes af modeindustrien som en af de grønneste, mest naturlige og blødeste fibre i verden. Det er værdsat for sin unikke silkeagtige og luksuriøse følelse og har en mindre tendens til at pille. Denne fiber kommer fra små håndværksmæssige landmænd i det peruvianske højland, der arbejder efter traditionelle landbrugsmetoder, og bæredygtighed holdes nøje øje.
Materiale: 100% babyalpaka Mål: L 70 "x B 51" + Frynser Farve: Beige + elfenben Håndlavet med kærlighed i Peru Pleje: Håndvask koldt med mildt rengøringsmiddel. Omform, mens den er våd, og læg den flad til tørring. Som med alle håndlavede varer er der små variationer, der gør hvert stykke til et kunstværk og virkelig eneståendeBemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Swaddling & Receiving Blankets
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .