Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe
Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe
Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe
Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe
Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe
Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe

1 / 6

Varmt digitalt langt-infrarødt varme saunatæppe

3782,26 kr.

-23%

Rek pris. 4916,94 kr.
Funktioner? ? ? Lang-infrarød slankning ?: Bemærk, der er ikke et knapbatteri i fjernbetjeningen, køb venligst selv. Fjern-infrarøde stoffer frigiver 9-14um fjern-infrarød stråling, som kan generere resonanser med de samme frekvensceller i menneskek
Læs mere
Funktioner?
? ? Lang-infrarød slankning ?: Bemærk, der er ikke et knapbatteri i fjernbetjeningen, køb venligst selv. Fjern-infrarøde stoffer frigiver 9-14um fjern-infrarød stråling, som kan generere resonanser med de samme frekvensceller i menneskekroppen. Det forårsager naturlige termiske virkninger i menneskekroppen. Fedt oxideres til kuldioxid, vand og andre iltforbindelser. Når sveden elimineres fra kroppen, opnås en sund effekt.
? ? Praktisk termostat ?: Det tager kun 10 minutter at afgifte, fordampe og afkøle, og det er ikke længere svært at forme. Gennem regulatoren til at justere temperaturen fra 35 til 75 grader Celsius, kan tiden indstilles til 15 til 60 minutter. Slankende tæpper i begge områder reducerer afgiftning af forsiden og bagsiden af kroppen. Forbrænd fedt, rul elefantben væk, slanke arme, klem mave, slankende detox.
?? Sikker vandtætning?: Det ydre lag er i høj kvalitet PU-materiale, som er vandtæt PVC. 180*80 cm (70,8*31,5 tommer), 200 kg (440,9 lb). Selv i forskellige sovepositioner har den en fleksibel strækningsevne. Den varme ledning er designet til at modstå enhver strækning eller bøjning. Tilføj 85 grader, afbryder automatisk ledningen, stopper opvarmningen og slipper alarmen i et minut, samtidig med at langt infrarød varmekabel og termisk anomalibeskyttelse øges.
?? Hvordan fungerer det?: Fjern-infrarøde stråler, trænger ind i kroppen, makromolekylære gruppevibrationer, konverteres til varmeenergi, øger temperaturen i det dybe hudvæv, fremmer systemisk blodcirkulation, rydder kroppens meridianer, sved sved slankende / slankende fysisk terapi.
?? Ansøgningsomfang og mængde ?: Dette kan bruges i varme kilder og salon eller personlig skønhed hjemmepleje. Elsker skønhedsdame, sub-sundhedsmængde, de tykke mennesker, postpartum kvinder, patienter med rehabiliteringsterapi er det første valg. Tips, hvis stedet er for kort, er det strengt forbudt at folde tæpper til opvarmning. Når du er færdig med at bruge den, skal du huske at afkøle den, før du kan folde den. Hvis du har brug for at rengøre, skal du blot vride den våde klud for at tørre og tørre den af. Tak for din opmærksomhed.

Hvad er infrarød sauna?
1.Infrarød sauna er en type sauna, der bruger lys til at skabe varme. Disse saunaer kaldes undertiden langt infrarøde saunaer-"langt" beskriver, hvor de infrarøde bølger falder på lysspektret. En traditionel sauna bruger varme til at varme luften, hvilket igen varmer din krop. En infrarød sauna opvarmer din krop direkte uden at varme luften omkring dig.
2.Den langt infrarøde sauna renser ikke kun fedtceller, men den forbrænder kalorier (op til 500 kalorier i en hel session er blevet beregnet). Udnyttelsen af Far Infrared Ray (FIR) er blevet vidnet for at være en af de mest effektive og videnskabelige metoder til vægttab eller kropsformning. Far Infrared Ray (FIR) forbedrer og rydder endda cellulite. Cellulite er et gelignende stof, der består af fedt, vand og affald, der er fanget i lommer under huden. Kraftig sved, forårsaget af den infrarøde sauna, kan hjælpe med at fjerne dette uønskede affald fra kroppen.

Sådan bruges det?
1. Rul saunatæppet ud, og tilslut to ledninger af det med output fra mainframe.
2. Lad klienten ligge på saunatæppet og start derefter operationen.
3.Gennemfør den elektriske kilde, og åbn kontakten.
4.Tryk på knappen for at vælge tidsindstillingen og indstille saunaens arbejdstid.
5.Tryk på indstillingsknappen, når Temp 1 blinker, skal du trykke på knappen tid op og ned for at indstille udgangstemperaturen for OUTPUT 1, efter indstilling kan den automatisk bevare den numeriske værdi.
6.Tryk på indstillingsknappen igen, når Temp 2 blinker, skal du trykke på knappen tid op og ned for at indstille udgangstemperaturen for OUTPUT 2, efter indstilling af maskinen kan den automatisk bevare den numeriske værdi.
7.Efter indstilling af arbejdstid og udgangstemperatur skal du trykke på "S/P" -knappen for at starte sanua -tæppet
8. efter brug, slukke og afbryde den elektriske kilde
Rengøring af tæppet og opbevar det på det tørre sted

Varme tips:
1.Produktet er strengt forbudt at folde til varme.
2.Maskinen åbner tæppet og forvarm det i 5 minutter, før personen går ind.
3.Det anbefales at bære tynde pyjamas i bomuld eller badeposer for at samle sved eller bruge håndklæder.
4.I brug er folde og højtryksopvarmning strengt forbudt, og tæpper kan foldes vilkårligt efter afkøling.

Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme