Bogen om mig – 300 spørgsmål som hjælper dig med at skrive din livshistorie ned

(Indbundet)

Bogen om mig – 300 spørgsmål som hjælper dig med at skrive din livshistorie ned
Tip en ven
324 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af Adlibris 3,5 / 5 med 1791 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,5 / 5
Leverancetid 3,3 / 5
Emballeringskvalitet 3,8 / 5
Mere fra Adlibris Adlibris er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Adlibris, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Hver gang en person går bort, er det som at et helt bibliotek brænder ned. Der er så meget livsklogskab, erfaring og begivenheder, der helt unødvendigt går tabt. Nu er det blevet lettere at skrive din livshistorie. Vanskeligheden ved at skrive om sit eget liv har altid været at vide, hvor man skal begynde, og hvordan man skriver løs. Men nu er der ingen undskyldninger længere. Vi har skabt en bog, hvor du får de vigtigste spørgsmål, som du besvarer direkte i bogen.

Sådan fungerer det;
Med hjælp fra næsten 300 forskellige spørgsmål, opdelt i barndom, ungdom, voksen og seniortid, vil du gennem bogen give svar om, hvordan livet, karriere, kærlighedsliv og alt mellem himmel og jord har været for dig - indtil nu.

Begynd en ny tradition
Med Bogen om mig, kan du starte en ny tradition i din familie. Du kan skrive i bogen, men du kan også give et eksemplar til ældre pårørende (måske dine forældre), så de kan fortælle deres historie og bevare denne til fremtidige generationer. Det har ingen betydning, hvilken alder du er i . Alle kan skrive i bogen. Skriv mens du har minderne friske.

Bogen er designet til at holde
Bogen er smukt og eksklusivt wire-bundet, ombundet med vævet stof samt kapitælbånd.
Billedet på denne side yder ikke bogen retfærdighed i forhold til, hvordan denne opleves i virkeligheden. Du kan selv skabe den mest værdifulde bog på din families fremtidige boghyller.

Hvordan bogen kan bruges
Mange mennesker giver bogen væk som en gave til deres forældre til at skrive erinderinger ned i, men vi får flere e-mails om en anden god måde at bruge bogen: At sætte sig ned i et stykke tid med et ældre familiemedlem og stille spørgsmål i bogen og skrive svarene ned. Begge deler har en spændende historie og behagelige øjeblikke sammen. Andre fortæller om hvordan de kom ud på en indre rejse, når de besvarede spørgsmålene.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Forlag: Ego förlag i Stockholm Kategori: Blandet, Almanak/Kalender
Forventet leveringstid: 2-4 arbejdsdage Indbindingstype: Indbundet
ISBN: 9789186907167 Antal sider: 300
Sprog: Dansk
Titel: Bogen om mig – 300 spørgsmål som hjælper dig med at skrive din livshistorie ned Forfatter: Stefan Ekberg
Releasedato: 2017-07-17 Edition:
Serie:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 10 Gennemsnitlig vurdering: 2,1
10%
10%
10%
20%
50%

Mest hjælpsomme positive anmeldelse

Pia

Det er lige sådan en bog jeg har gået og tænkt på at jeg gerne ville have. Jeg viste slet ikke at den eksisterede. Der er rigtig mange godt spørgsmål i den og jeg glæder mig til at besvare dem allesammen. Jeg glæder mig meget til at skrive om mit liv, så mine børn en dag kan læse i den.

Vs.

Mest hjælpsomme kritiske anmeldelse

Michelle

Jeg har købt 4 eksemplarer med henblik på at forære dem som gaver. -det kommer jeg ikke til at gøre.
Det kan ikke anbefales at købe en dansk udgave, idet sproget er sjusket -således fremstår bogen mere svensk, end dansk.

Kan desværre ikke anmelde bogen da jeg endnu ikke har modtaget denne. Har skrevet en mail til cdon om manglende levering og der sker intet. Det ville sørme være på sin plads hvis i gad svare. En utilfreds kunde

Synes spørgsmålene er virkeligt dårlige sammenlignet med lignende bøger

Bestilte denne bog for en måned siden, og kunne ikke forstå hvorfor den ikke kom ( skulle bruges til julegave) da jeg så finder ud af at den er på vej retur igen. Kontakter kundeservice som er lang tid om at svare, da de så endelig svarer at det blot for at fortælle at jeg skal bestille den på ny, havde bestilt den med -20% rabat og skal nu betale 30 kr mere for den samme bog, samtidig med at jeg så ikke har modtaget den nye endnu. Så nu står jeg uden en julegave til i morgen 😒

Jeg fandt denne bog via en Facebook-reklame, og blev straks begejstret. Det er en super god idé at lade sine forældre selv dokumentere deres liv. Det var nok lidt impulsivt at jeg bestilte 2 som julegaver.
Nu hvor en har modtaget bøgerne en uge efter bestilling fortryder jeg en lille smule. Jeg synes det er mange penge for en bog, der ikke er skrevet endnu. Udvendigt er bogen OK med en tekstil-indbinding, men det samlede kvalitetsmæssige udtryk berettiger ikke til en så høj pris efter min mening. Papirkvaliteten minder om en fotobog, blankt - der skal nok en speciel pen til for at skrive ordentligt her. Bogen er sat med en font der minder om Comic Sans - en lidt 'fjollet' skrifttype. Nogle af spørgsmålene er som jeg håbede, men det er tydeligvis oversat fra et andet sprog og lidt klumset formuleret visse steder.

Jeg bestilte 2 eksemplarer til mine forældre. Da jeg modtager dem er de på norsk. Jeg kontakter kundeservice og får hurtigt svar, hvor de beder mig om at returnere bøgerne og derefter bestille bøgerne igen. De indrømmer at fejlen er sket ved dem (deres leverandør). Jeg bestilte dog bøgerne med 20% rabat, og skal nu bestille dem på ny med kun 4% rabat plus at jeg har besværet med at skulle returnere bøgerne. Det synes jeg selvfølgelig er for dårligt, hvilket jeg har gjort kundeservice opmærksom på. De er dog stoppet med at svare, så jeg er ikke tilfreds med varen jeg har modtaget eller den 'service' jeg er blevet tildelt af cdon.

Fin ide og bogomslag. Men inde i bogen er den virkelig kedelig. Der er ikke plads til at klistre billeder ind ( hvilket j synes hører med til en fortælling) og papirkvaliteten er dårlig - svært at skrive med kuglepen eller tusch da siderne er på blank papir og teksten dermed vil tvære ud. Derudover er den grafiske opsætning samt fonten virkelig ikke noget at råbe hurra for. Så er du lidt kræsen, som mig, med det grafiske udtryk skal du gå uden om denne bog desværre.

Jeg har købt 4 eksemplarer med henblik på at forære dem som gaver. -det kommer jeg ikke til at gøre.
Det kan ikke anbefales at købe en dansk udgave, idet sproget er sjusket -således fremstår bogen mere svensk, end dansk.

Rigtigt god ide, men det er jo til at blive vanvittig af, så dårligt den er oversat. Stavefejl, sprogfejl og forståelsesfejl. Jeg håber den pensionerede skolelærer vil udfylde den alligevel.

Jeg fik 2 bøger, men på omslaget står der: bog om mig. Jeg ved ikke om det er en fejl, eller skal det være sådan?

Det er lige sådan en bog jeg har gået og tænkt på at jeg gerne ville have. Jeg viste slet ikke at den eksisterede. Der er rigtig mange godt spørgsmål i den og jeg glæder mig til at besvare dem allesammen. Jeg glæder mig meget til at skrive om mit liv, så mine børn en dag kan læse i den.

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 159 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 107 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »