Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
100 kiksede knald

1 / 1

100 kiksede knald

153 kr.
154 kr.
100 KIKSEDE KNALD er en skøn samling af korte fortællinger fra 100 danskere om deres sexliv – når det vel at mærke ikke spiller. 100 mænd og kvinder, kendte og ukendte, bøsser og barmfagre, forfattere, bloggere og folk med skrivekløe har tilsammen sk
  • Humor & Sketches, Psykologi, Sex & Relationer, Almen skønlitteratur, Sociale spørgsmål
  • Bog
  • Indbundet
  • Dansk
  • Nana Balle & Irene Nørgaard
Læs mere
100 KIKSEDE KNALD er en skøn samling af korte fortællinger fra 100 danskere om deres sexliv – når det vel at mærke ikke spiller. 100 mænd og kvinder, kendte og ukendte, bøsser og barmfagre, forfattere, bloggere og folk med skrivekløe har tilsammen skabt denne antologi fra danskernes soveværelser, fra deres rejser, sommerhuse, kælderrum, forsæder og parkanlæg. I lystig leg med hinanden – indtil noget kikser.
I dette hav af liderlighed rummes forbavsende mange sandheder om begærets væsen, men historierne afskræller også, lag for lag, vejen og strategien hen til genstanden for begæret. Som oftest beskrevet med stor selvindsigt og også kærlighed til enten skribentens kiksede, yngre alter ego eller til den uheldige partner.
Der er nok at både grine af og krumme tæer over. Ubehjælpelige ordvekslinger, kuldsejlede scoringsforsøg, kropsvæsker med egen agenda, slubrende lydkulisser, rødmende teenagere, uforstående bedstemødre og rasende forældre og ægtefæller. Fortalt med 100 vidt forskellige stemmer fra alle dele af landet.
Og når latteren har lagt sig, er bogen samtidig en hyldest til det uperfekte og en omgang god læring i, at det er helt normalt at fucke op. At vi alle har været der – og er her endnu.
Genre Humor & Sketches Psykologi Sex & Relationer Almen skønlitteratur Sociale spørgsmål
Formater Bog
EAN 9788740620764
Udgiver Turbine
Bogbind Indbundet
Sprog Dansk
samma 9788740620764
Læremiddel 0
Størrelse 200
Forfatter Nana Balle & Irene Nørgaard
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser