Kvinde kend din krop

(Hæftet)

Kvinde kend din krop
Tip en ven
251 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  6-9 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af Adlibris 3,5 / 5 med 2042 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,5 / 5
Leverancetid 3,3 / 5
Emballeringskvalitet 3,8 / 5
Mere fra Adlibris Adlibris er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Adlibris, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Kvinde kend din krop - den mest åbenlyse klassiker i dansk kvindelitteratur -udkommer hermed for femte gang. Fuldstændig nyskrevet og med helt nytfotomateriale. Håndbogen, skrevet af kvinder og for kvinder i alle aldre, udkomførste gang i 1975 og derefter i nye udgaver hvert tiår: 1983, 1992 og senest 2001 - og alle forskellige. Den historie fortælles udførligt i den nye udgavesefterskrift. Her findes også et svar på spørgsmålet: Og hvorfor så en ny, femteudgave?

»Er al den kussesnakikke lidt forældet her midt i en pornotid? I dag kan alle og enhver jo google sig frem til gonoré-symptomer eller fordele og ulemper ved at smide 20.000 kroner efter en kønslæbe-reduktion? Ligestillingsdebatten i disse år drejer sigdesuden mere om kvoter, barsel, topchefer, ligeløn, tabermænd og magtforholdend om krop, selvværd, bevidstgørelse, solidaritet, sex, familie og følelser.

Men denne femteudgave af Kvinde kend din krop tager kroppen tilbage. Denne smukke, runde, bløde, fødende, blødende kvindekrop. Såfuld af liv, så forskellig fra kvinde til kvinde, og alligevel har kvinder jo nogle lighedstræk, som ikke fornægter sig. På tværs af generationer, på tværsaf årtier. Kvinde kend din krops fornemmeste opgave er stadig at oplyse kvinder. At hive masken af løgnen om kvindekroppen og vise diversiteten inde bagved. 

Når unge kvinder idag, mere end nogensinde, visuelt bombarderes fra vugge til grav med billeder af, hvordan kvindekroppen absolut må og skal se ud - plukket, barberet, kontrolleret, pumpet, udsultet, suget ud, spændt ind, strammet op, farvelagt,retoucheret, reduceret, unuanceret, mainstreamet, prissat - er det lige så vigtigt, som da den første flok kvinder midt i 70´erne satte sig sammen og skrev sandheden om kvindekroppen. Så det bliver fortalt. Igen og igen. Kvinden er kroppen. Kroppen er kvinden. Kend hende her.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Forlag: Tiderne skifter Kategori: Diverse, Medicin
Forventet leveringstid: 6-9 arbejdsdage Indbindingstype: Hæftet
ISBN: 9788779736252 Antal sider: 527
Sprog: Dansk
Titel: Kvinde kend din krop Forfatter:
Releasedato: 2013-01-01 Edition:
Serie:
Illustratør: Caroline Aasted Due, Lisa Nissen, Snarf
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Et must for alle kvinder at læse, ganske enkelt. Jeg tænker den er relevant fra teenagealderen og frem. Jeg har læst den for nylig, som 25-årig, der passede det mig at lære mit eget køn bedre at kende, ganske interessant, syntes jeg. Jeg kendte faktisk ikke til bøgerne, før Mungo Parks teaterforestilling kom frem for et par år siden, også et kig værd. Jeg påtænker også at anskaffe mig bogen, så jeg kan slå op i den løbende, det kan være godt at have. Der er billeder i, der går tæt på, det må man sige, men jeg syntes bare det er godt at se at vi ser ganske forskellige ud og at det er helt i orden.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 147 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 101 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 63 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »