Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Slægtsforskning for begyndere

1 / 1

Slægtsforskning for begyndere

215 kr.
216 kr.
Rigsarkivet og andre har efterhånden lagt så mange arkiver ud på nettet, at de fleste mennesker i dag kan starte deres slægtsforskning på nettet uden at tage til arkiverne. Bogen Slægtsforskning for begyndere hjælper dig i gang med at finde oplysn
  • Historie
  • Bog
  • Pocket
  • Dansk
  • Jørgen Green
Læs mere
Rigsarkivet og andre har efterhånden lagt så mange arkiver ud på nettet, at de fleste mennesker i dag kan starte deres slægtsforskning på nettet uden at tage til arkiverne.

Bogen Slægtsforskning for begyndere hjælper dig i gang med at finde oplysninger om dine slægtninge på nettet og på arkiverne.

Ved hjælp af eksempler og henvisninger til de relevante hjemmesider og arkiver gennemgås de mest anvendte arkivalier og hjemmesider af slægtsforskere.

Bogen er opdelt i en række kapitler startende med ordforklaringer på fagudtryk, som du vil støde på i bogen og i forbindelse med din slægtsforskning.
Herefter følger en beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med din slægtsforskning, hvad du kan finde på nettet, hvad du selv må lægge ud på nettet, og hvor du kan få hjælp med din slægtsforskning.

De næste kapitler hjælper dig med at søge efter oplysninger om dine slægtninge på
nettet ved brug af Arkivalieronline og andre steder på nettet, og om hvordan du finder og bestiller arkivalier på nettet til Rigsarkivets læsesale i arkivdatabasesystemet Daisy m.m.

Bogen afsluttes med et omfattende stikordsregister.

Bogen er skrevet af cand.jur. Jørgen Green, som har udgivet en række bøger om bl.a. slægtsforskning og selv er aktiv slægtsforsker og underviser i slægtsforskning.
Genre Historie
Formater Bog
EAN 9788789466057
Udgiver -
Bogbind Pocket
Sprog Dansk
samma 9788789466057
Læremiddel 0
Størrelse 108
Forfatter Jørgen Green
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser