Krop og sjæl i harmoni

(Hæftet)

Krop og sjæl i harmoni
Tip en ven
251 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af Adlibris

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forlaget skriver: Vi har alle en smuk sjæl, men undertiden kan det være en udfordring at bringe den helt ind i kroppen. Vi lever måske livet på halvt blus, føler ikke, at vi hører til, og er ikke i stand til at tiltrække det helbred og den rigdom og trivsel, der tilkommer os fra fødslen. Ifølge den spirituelle lærer og forfatter Jonette Crowley, der i årevis har arbejdet som kanal for åndelige energier og vejledere, oplever de fleste af os en disharmoni eller ligefrem konflikt og dyb adskillelse mellem krop og sjæl. Det sker på grund af livets traumer, smerte, skuffelser og sorg, og oftest tumler vi videre, uden at vores sjæl er helt nærværende og ved fuld styrke. Af den ene eller anden grund har vi mistet adgangen til den energi, der fuldt ud kan sammensmelte det guddommelige og det menneskelige i os.

Lille proces - stor effekt
Men forestil dig, hvordan det ville føles at have sjælens lys fuldstændig og permanent integreret i kroppen, sådan som det er meningen? Og have øget adgang til forståelse, klarhed, visdom og kærlighed til dig selv? Jonette Crowley oplevede selv, hvordan hun kunne have fantastiske oplevelser, når hun mediterede og lavede spirituelle øvelser, men uden at kunne få følelserne med tilbage i kroppen eller integrere dem i sit liv. I en kanalisering gav hendes åndelige vejleder, Mark, hende derfor en metode, som han kaldte for Soul Body Fusion, og som han opfordrede hende til både at bruge på sig selv OG udbrede til resten af verden.

Lys i cellerne
I bogen fortæller Crowley om den dybtgående og enkle teknik til integration af krop og sjæl, der kan åbne døren til øget spirituel vækst, bedre helbred, større velbefindende og overflod i livet. Metoden kan læres af alle og kræver ingen særlige forudsætninger; den tager kun kort tid at gennemføre, og du kan med lethed anvende den både på dig selv eller andre. Målet med processen er at omstille kroppen på celleplan til det højeste åndelige niveau eller til det lys, den kan rumme. Soul Body Fusionskaber en interaktiv proces, hvor sjælen stimulerer kroppens celler til at harmoniseres til højere og højere frekvenser. Dette transformerer kroppen, så den er i stand til at holde på mere lys og kraft, hvilket kan fjerne blokeringer og sygdom og give adgang til spirituelle dimensioner, der hidtil ikke har været tilgængelige.

Healing og helhed
Krop og sjæl i harmoni
 er utrolig inspirerende at læse, og gennem hele bogen mærker man Jonette Crowleys store engagement og positive energi. Hun kommer med mange praktiske instruktioner og bringer desuden en række cases, der vidner om metodens gavnlige effekt. I Soul Body Fusion er det ifølge Crowley sjælen og ikke personligheden, der leder processen, og derfor kan det vanskeligste ved metoden være at tro på, at det er så enkelt. Når det åndelige aspekt smelter sammen med kroppens celler, sker der en forvandling, og vi åbner døren for, at vores begrænsede, tredimensionelle selv kan opleve en mere omfattende virkelighed hinsides tid og rum.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Forlag: Det Blå Hus Kategori: Diverse, Medicin
Forventet leveringstid: 6-9 arbejdsdage Indbindingstype: Hæftet
ISBN: 9788702205190 Antal sider: 299
Sprog: Dansk
Titel: Krop og sjæl i harmoni Forfatter: Jonette Crowley
Releasedato: 2013-01-01 Edition:
Serie:
Oversættere: Frank Robert Pedersen Redaktør: Jon Toke Brestisson
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 147 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 101 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 63 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »