Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Uopklaret - Danmarkshistoriens største uopklarede kriminalsager

Frederik Strand

Bog

323 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-7 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Adlibris

Overvåg prisen på produktet

  • Diverse, Autentiske fortællinger, Europa, Historie, Sociale spørgsmål
  • Bog
  • Hæftet
  • Danish
  • Frederik Strand

Fra mordet i Finderup Lade over Varulve-bevægelsen til de uopklarede kvindemord i 1990?erne og katastrofebranden på Scandinavian Star. Uopklarede kriminalsager har altid fascineret og skabt myter og konspirationsteorier.

I denne bog fortæller historiker Frederik Strand om nogle af danmarkshistoriens mest gådefulde uopklarede forbrydelser. En væsentlig del af sagerne er drabssager, men der er også forskellige former for berigelseskriminalitet, sædelighedsforbrydelser samt enkelte terrorsager og gådefulde krigsbegivenheder.

Bogen beskriver også, hvordan historieskrivningen har udviklet sig. I tidligere tider fandtes der groft sagt kun kongernes og adelens historie, og derfor handler de tidligste kriminalhistorier ofte om dem. Med pressens fremvækst i det 19. århundrede begynder man at interessere sig for almindelige mennesker, og så kommer deres kriminalhistorier også i centrum. Samtidig opstår der en særlig interesse for den ?ekstraordinære kriminelle? som f.eks. seriemordere, der i helt særlig grad optager pressen og befolkningen. Frederik Strand fortæller også om cold cases og beskriver, hvordan en uopklaret sag skifter karakter, når den bliver opklaret, og det gådefulde forsvinder.

Genre:
Diverse
Autentiske fortællinger
Europa
Historie
Sociale spørgsmål
Formater:
Bog
EAN:
9788711564004
Udgiver:
ASCHEHOUG A/S
Bogbind:
Hæftet
Sprog:
Danish
samma:
9788711564004
Læremiddel:
0
Størrelse:
566
Forfatter:
Frederik Strand

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Make your retur to: Adlibris returer Adlibrisvägen 1 744 81 Morgongåva Sweden

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .