Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Fysik/kemididaktik

(0)
Skrive en anmeldelse

Bog

Christina Frausing Binau, Erik Jørgensen, Helle Houkjær, Jens Hviid, Lars Henrik Jørgensen, Martin Krabbe Sillasen, Peter Norrild

357 kr.
Fragt fra 49 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  6-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 49 kr.
 • Sælges og sendes af Adlibris

Overvåg prisen på produktet

 • Diverse, Højere udannelser
 • Bog
 • Andre
 • Danish
 • Christina Frausing Binau, Erik Jørgensen, Helle Houkjær, Jens Hviid, Lars Henrik Jørgensen, Martin Krabbe Sillasen, Peter Norrild
Fysik/kemididaktik. Læring og undervisning handler om de refleksioner, fysik/kemilæreren gør sig om undervisning og læring i sit fag. Bogen gennemgår fysik/kemiundervisningens hvad, hvorfor og hvordan:

Hvad belyser fagets natur, udvikling, indhold, metode og forholdet mellem videnskabsfag og skolefag. Hvorfor handler især om de begrundelser, hvormed man kan legitimere faget og dets rolle i skolen. Det handler også om strømninger og synspunkter, der har præget udviklingen af skolen og faget samt den helt aktuelle debat. Hvordan handler om tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisning med sigte på optimal læring for den enkelte elev.

Fysik/kemididaktik. Læring og undervisning formidler fagdidaktik til lærerstuderende i undervisningsfaget fysik/kemi og til en bredere kreds af naturfagslærere i grundskolen. Bogen bygger på anerkendt viden og forskning og er skrevet af et kollegium af fagfolk, som foruden specialviden er tæt på praksis i grundskolen, i læreruddannelsen og i lærernes efter- og videreuddannelse.
Bogen er forsynet med studiespørgsmål med henblik på refleksion og fordybelse og på http://fysikkemididaktik.hansreitzel.dk/ ligger ekstramateriale om bl.a. evaluering og sikkerhed i fysik/kemiundervisningen.
Genre:
Diverse
Højere udannelser
Formater:
Bog
EAN:
9788741265759
Udgiver:
Gyldendal
Bogbind:
Andre
Sprog:
Danish
samma:
9788741265759
Læremiddel:
0
Størrelse:
308
Forfatter:
Christina Frausing Binau
Erik Jørgensen
Helle Houkjær
Jens Hviid
Lars Henrik Jørgensen
Martin Krabbe Sillasen
Peter Norrild

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Make your retur to: Adlibris returer Adlibrisvägen 1 744 81 Morgongåva Sweden

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.