Rystet spejl

(Lydbog CD)

Rystet spejl
Tip en ven
129 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  6-9 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af Adlibris 3,5 / 5 med 2067 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,5 / 5
Leverancetid 3,3 / 5
Emballeringskvalitet 3,8 / 5
Mere fra Adlibris Adlibris er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Adlibris, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Et af dansk poesis største navne, Søren Ulrik Thomsen, indledte i 2010 et samarbejde med orkesteret Det Glemte Kvarter, og sammen udgiver digteren og de syv unge musikere i foråret 2013 nu deres fælles debut-album Rystet Spejl på Gyldendal, hvor gruppen med stemningsfulde, originale kompositioner, melodier, man ikke lige glemmer og en rigt facetteret musik akkompagnerer digterens egen oplæsning fra Rystet spejl. 

For 30 år siden satte Lars HUG musik til Søren Ulrik Thomsen førstedigtsamling City Slang, og i dag står albummet af samme navnsom et af 80'ernes mest markante. Nu, 30 år senere, indgår digteren så for første gang selv i et samarbejde omkring tilblivelsen af musik og poesi. Søren Ulrik Thomsen udgav i 2011 sin første digtsamling i ni år, Rystet Spejl, som helt usædvanligt for poesi allerede er solgt i mere end 20.000 eksemplarer: 

»Rystet Spejl
rummer nogle blændende flotte digte. Mesterskabet manifesterer sig i de på en gang præcise, komplekse og originale poetiske billede, som fyres af i hver eneste tekst.«, skrev Peter Stein Larsen i Kristeligt Dagblad. 

Det Glemte Kvarter er et syv-mands orkester, bestående af studerende fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Samarbejdet mellem musikerne og digteren opstod, da orkesteret - som havde opkaldt sig efter et digt i City Slang - i 2010 inviterede ham til en af deres koncerter, og Søren Ulrik Thomsen blev begejstret for gruppens unikke musikalske udtryk. Kort efter påbegyndte han og Det Glemte Kvarter et samarbejde om en række live-optrædender, som bl.a. har ført dem til Louisiana Museum of Modern Art, Copenhagen Jazzhouse, Musikhuset Århus samt Skråen i Aalborg, hvor de har optrådt for fulde huse, og høstet entusiastiske anmeldelser:

»Søren Ulrik Thomsen dirigerer ordene frem med sin højre hånd og dansende fingre i luften. Musikken er melodisk, rundgange, figurer gentager sig, der er plads til begge dele, ord og toner. Mine sanser frøs til is.«, skrev Thomas Søie Hansen i Berlingske Tidende, mens Politikens Kim Skotte mente, at »Musikken bliver en slags sonisk zen-have om de perfekt beherskede digteriske udsagn om kort væren og lang ikkeværen. Det er sirligt revet i tidens sand, men det er levende.«  

I september 2012 gik Søren Ulrik Thomsen og orkesteret så i det professionelle STC Studio og indspillede oplæsningerne og Det Glemte Kvarters kompositioner til en række af digtene fra Rystet Spejl, samt til digtet Ode til regnen (der oprindelig stod at læse i Politiken).

Resultatet af dette møde mellem poesi og musik er blevet et helt tredje udtryk, som giver en lytteoplevelse ud over det sædvanlige. En atmosfæremættet rejse gennem byens blå korridorer, hvor erindringen af fortiden og bevidstheden om døden ikke udelukker nærvær i nuet. Hvor det nøgterne og det følelsesfulde står klos op ad hinanden. Hvor livet leves i et hverdags-København, som er helt genkendeligt, men ikke desto mindre fuldt af anelser og ´ekstra etager´. En særlig dynamik og dybde i digtene giver albummets to gæstestjerner, nemlig skuespillerinden Trine Dyrholm, som sammen med Thomsen læser ´Jeg har sat mig her ved det bageste bord´, og Nanette Quistorff, der sekunderer ham i ´Elskede, må vores kærlighed altid være´.  

Medvirkende:
Søren Ulrik Thomsen: oplæsning
Maja Hartnack: sang, percussion
Mikkel
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Forlag: Gyldendal Kategori: Diverse, Almen skønlitteratur
Forventet leveringstid: 6-9 arbejdsdage Indbindingstype: Lydbog CD
ISBN: 9788702147247 Antal sider:
Sprog: Dansk
Titel: Rystet spejl Forfatter: Søren Ulrik Thomsen
Releasedato: 2013-01-01 Edition:
Serie:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Rystet spejl - Søren Ulrik Thomsens samarbejde med Det glemte kvarter er en stor oplevelse.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 126 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 91 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 58 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »