Katastrofer og mirakler

(Indbundet)

Katastrofer og mirakler
Tip en ven
314 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af Adlibris

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forfatter Birger Breum, f. 1929, er tidligere byretsdommer i Grenaa. Han fortæller i sin erindringsbog "Katastrofer og mirakler" om sit lange liv som dommer, borger og familiefar. Bogen er samfundskommentar, familiekrønike og trosbekendelse. Den er skrevet i et blødt, rigt og smukt dansk med en nostalgisk klang af sprogbrugen i halvtredsernes Danmark. Livet har ikke været uden sorg. Skildringen af den første kones mord på datteren og efterfølgende selvmord er gribende og næsten ubærlig læsning. Selvransagelse og skyldfølelse forfølger forfatteren resten af livet, men alligevel har han styrken til at fortsætte sit arbejde og deltage i samfundslivets mange aspekter til gavn for andre mennesker, især unge mennesker på afveje. Det er interessant at læse om forfatterens spæde forsøg med SSP-samarbejde og narkobekæmpelse, før det overhovedet blev gængs at etablere det i kommunerne. Bogen er et vidnesbyrd om, at man kan have stor indflydelse uden om de sædvanlige beslutningskanaler. Det er fascinerende at læse om forfatterens forældre og deres kristne opofrelse. Et liv i sandhed og gerning. Sådan nedarves opbyggelsen fra generation til generation, og forfatteren har efter bedste evne forsøgt at løfte denne arv til gavn for sin familie, sit land og sin kultur. Når forfatteren skriver om kristendom, så er det ikke den lærde teoretiske teolog, men derimod den oprigtigt og inderligt troende. Ud af dette kommer der faktisk sand teologi og med masser af dybsindige pointer, der når ind til kernen af troen på Kristus. Forfatterens nationale sindelag og urokkelige kongetro er usvigelig. Det er faktisk sjældent i dag at møde en så åbenlys kærlighedserklæring til både Gud, konge og fædreland. Alle, som bor i Danmark, bør lære dansk lov og ret, dansk moral og etik og dansk kultur. Ellers kommer de ikke til at føle sig som en integreret del af det danske samfund, og de kommer ikke til at føle medansvar. Vi kan kalde det opdragelse eller noget andet. Jeg foretrækker at kalde det fornuftig »holdningspåvirkning«. Fra »Katastrofer og mirakler« HC runder Rücken kaschiert
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Forlag: Books on Demand Kategori: Diverse, Memoarer & Biografier
Forventet leveringstid: 6-9 arbejdsdage Indbindingstype: Indbundet
ISBN: 9788776911584 Antal sider: 505
Sprog: Dansk
Titel: Katastrofer og mirakler Forfatter: Birger Breum
Releasedato: 2007-01-01 Edition:
Serie:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 157 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 106 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 65 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »