Black Friday – En online shoppingfest den 24. november 2017

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag, som har sine rødder i USA og fejres dagen efter Thanksgiving. Black Friday er blevet det store startskud til julehandlen og bliver bare større og større for hvert år. CDON.COM har fejret Black Friday siden 2012, og det har været en enorm succes hvert år!

Hvilke tilbud kommer der?

Black Friday starter den 24. november kl 00.00, og herefter kommer der nye tilbud hver time hele dagen igennem. Du vil finde utrolige priser på alt fra spil, film og hjemmeelektronik til skønhed og sportsartikler.

Hvad skal jeg gøre for ikke at gå glip af nogen tilbud?

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, bør du følge Black Friday dagen igennem. Tjek siden lige inden hver hele time, så går du med garanti ikke glip af nogen deals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de bedste deals direkte i din indbakke eller følge os på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet på Black Friday i stedet for i butik?

Slip for køer og trængsel! Handl hjemmefra, når det passer dig, og få herefter pakken leveret direkte hjem i postkassen eller til nærmeste postafhentningssted. På CDON.COM finder du alt på ét og samme sted, og det er nemt samle dine køb.