Black Friday 2018

"Black

Black Friday – Nyhedsbrev

Nu kan du abonnere på vores Black Friday-nyhedsbrev. Få vores bedste deals direkte til din indbakke under hele døgnet. Klikker du på denne liste, får du alle 24 superdeals direkte til din indbakke på Black Friday.

Klik på ”Black Friday”-nyhedsbrevet under ”Kundeoplysninger”.

Black Friday 2018

Black Friday 2018 på CDON.COM

Start kl. 00.00 den 23. november

Nu er det endelig blevet tid til shoppingfesten over alle shoppingfester! I USA har Black Friday længe været et kendt begreb, og dagen har markeret starten på julehandlen. I Danmark er Black Friday en populær shoppingdag, hvor webbutikker konkurrerer om at have de bedste tilbud under denne store tilbudsfest. I 2018 fejrer vi Black Friday for fjerde år i træk på CDON.COM. Sidste år blev en kæmpe succes, og i år vil vi gøre vores Black Friday større end nogensinde, med endnu flere tilbud og endnu bedre priser. Desuden vil vi gøre noget, vi aldrig har gjort før - vi sender nemlig live under hele døgnet. Black Friday på CDON.COM er stort, følg med på #CDONLIVE

Nye tilbud hver time – i hele 24 timer på Black Friday

Hver time under Black Friday frigives nye tilbud, så hvis du vil gøre de største kup, gælder det om at holde dig opdateret hele døgnet. Shoppingfesten på CDON.COM begynder kl. 00.00 natten mellem den 22. og 23. november og fortsætter i 24 timer herefter.
Først til mølle gælder. Gør et kup på Nordens største varehus i alle produktkategorier.

Køb julegaverne på Black Friday

Julen nærmer sig med stormskridt - vil du købe julegaver uden at tømme tegnebogen? Grib chancen for at finde julegaver til hele familien, venner og slægtninge under Black Friday på CDON.COM, når priserne er bedst.
På Nordens største varehus, CDON.COM, finder du noget for alle og enhver.
Følg med på Danmarks sjoveste Black Friday 2018!

Black Friday – En online shoppingfest den 23. november 2018

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag, som har sine rødder i USA og fejres dagen efter Thanksgiving. Black Friday er blevet det store startskud til julehandlen og bliver bare større og større for hvert år. CDON.COM har fejret Black Friday siden 2013, og det har været en enorm succes hvert år!

Hvilke tilbud kommer der på Black Friday?

Black Friday starter den 23. november kl 00.00, og herefter kommer der nye tilbud hver time hele dagen igennem. Du vil finde utrolige priser på alt fra spil, film og hjemmeelektronik til skønhed og sportsartikler.

Hvad skal jeg gøre for ikke at gå glip af nogen tilbud på Black Friday?

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, bør du følge Black Friday dagen igennem. Tjek siden lige inden hver hele time, så går du med garanti ikke glip af nogen deals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de bedste deals direkte i din indbakke eller følge os på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet på Black Friday i stedet for i butik?

Slip for køer og trængsel! Handl hjemmefra, når det passer dig, og få herefter pakken leveret direkte hjem i postkassen eller til nærmeste postafhentningssted. På CDON.COM finder du alt på ét og samme sted, og det er nemt samle dine køb.

Black Friday fortsætter

Sulten efter mere shopping? Mange tilbud fra Black Friday vil fortsætte og gælde t.o.m. Cyber Monday d. 27 november. Så kig ind i løbet af weekenden og gør flere gode køb!