Black Friday 2018

Film

"Black

Black Friday – Nyhedsbrev

Nu kan du abonnere på vores Black Friday-nyhedsbrev. Få vores bedste deals direkte til din indbakke under hele døgnet. Klikker du på denne liste, får du alle 24 superdeals direkte til din indbakke på Black Friday.

Klik på ”Black Friday”-nyhedsbrevet under ”Kundeoplysninger”.

Black Friday 2018

Black Friday 2018 på CDON.COM

Start kl. 00.00 den 23. november

Nu er det endelig blevet tid til shoppingfesten over alle shoppingfester! I USA har Black Friday længe været et kendt begreb, og dagen har markeret starten på julehandlen. I Danmark er Black Friday en populær shoppingdag, hvor webbutikker konkurrerer om at have de bedste tilbud under denne store tilbudsfest. I 2018 fejrer vi Black Friday for fjerde år i træk på CDON.COM. Sidste år blev en kæmpe succes, og i år vil vi gøre vores Black Friday større end nogensinde, med endnu flere tilbud og endnu bedre priser. Desuden vil vi gøre noget, vi aldrig har gjort før - vi sender nemlig live under hele døgnet. Black Friday på CDON.COM er stort, følg med på #CDONLIVE

Nye tilbud hver time – i hele 24 timer på Black Friday

Det nye i år er at vi udgiver vores 100-vis af Black Friday deals allerede kl. 00.00, desuden lancerer vi for første gang noget, som vi kalder superdeals. En superdeal er et produkt, som kun gælder i en time – superdealsene er så begrænsede og prisvenlige at det er det værd at stå op midt om natten for dem. På Black Friday udgiver vi 24 superdeals fra kl. 00.00. Hold udkig!
 
Først til mølle gælder. Gør et kup på Nordens største varehus i alle produktkategorier.

Køb alle dine julegaver på et sted

Julen nærmer sig med stormskridt, og Black Friday er en udmærket lejlighed til at shoppe julegaver uden at skulle tømme tegnebogen. Grib chancen for at finde julegaver til både familien og vennerne, når priserne er lavest.
Følg med på Danmarks sjoveste Black Friday 2018!

Black Friday – En online shoppingfest den 23. november 2018

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag, som har sine rødder i USA og fejres dagen efter Thanksgiving. Black Friday er blevet det store startskud til julehandlen og bliver bare større og større for hvert år. CDON.COM har fejret Black Friday siden 2013, og det har været en enorm succes hvert år!

Hvilke tilbud kommer der på Black Friday?

Kl. 00.00 udgiver vi 100-vis af tilbud og vores første tilbud ud af 24 st. På Black Friday vil du finde tilbud på alt fra elektronik til sportsudstyr, indretning, legetøj, skønhed og meget mere.

Hvad skal jeg gøre for ikke at gå glip af nogen tilbud på Black Friday?

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, bør du følge Black Friday dagen igennem. Tjek siden lige inden hver hele time, så går du med garanti ikke glip af nogen deals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de bedste deals direkte i din indbakke eller følge os på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet på Black Friday i stedet for i butik?

Slip for køer og trængsel! Handl hjemmefra, når det passer dig, og få herefter pakken leveret direkte hjem i postkassen eller til nærmeste postafhentningssted. På CDON.COM finder du alt på ét og samme sted, og det er nemt samle dine køb.

Black Friday fortsætter

Sulten efter mere shopping? Mange tilbud fra Black Friday vil fortsætte og gælde t.o.m. Cyber Monday d. 27 november. Så kig ind i løbet af weekenden og gør flere gode køb!