Tilbage til toppen

Black Friday 2021

I år er Black Friday ikke nok, ikke en gang Black Week – forbered dig til BLACK DAYS – en ti dage lang shopping-fest! Hos os finder du alt og lidt mere, uanset alder og interesse. Vælg blandt populære varemærker og produkter i kategorier som passer hele familien.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag, som har sine rødder i USA og fejres dagen efter Thanksgiving. Black Friday er blevet det store startskud til julehandlen og bliver bare større og større for hvert år. CDON har fejret Black Friday siden 2013, og det har været en enorm succes hvert år!

Køb alle dine julegaver på et sted

Julen nærmer sig med stormskridt, og Black friday er en udmærket lejlighed til at shoppe julegaver uden at skulle tømme tegnebogen. Grib chancen for at finde julegaver til både familien og vennerne, når priserne er lavest. Følg med på Danmarks sjoveste Black week, CDONs Black Friday!.

Hvornår er Black Friday 2021 på CDON?

Nu er det endelig blevet tid til shoppingfesten over alle shoppingfester! I USA har Black Friday længe været et kendt begreb, og dagen har markeret starten på julehandlen. I Danmark er Black Friday en populær shoppingdag, hvor webbutikker konkurrerer om at have de bedste tilbud under denne store tilbudsfest. Sidste år blev en kæmpe succes, og i år vil vi gøre vores Black Friday større end nogensinde, med endnu flere tilbud og endnu bedre priser. Den 26. november 2021 er det igen tid til Black Friday hos CDON, og så har du muligheden for at gøre et kup på tusindvis af utrolige Black Friday-deals hos os! Prisfesten pågår i år i hele ti dage, i løbet af det vi kalder for ”Black Days”

Hvad skal jeg gøre for ikke at gå glip af nogen tilbud på Black Friday?

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, bør du følge Black Friday på CDON. Tjek siden lige inden hver hele time, så går du med garanti ikke glip af nogen deals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de bedste deals direkte i din indbakke eller følge os på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet under Black Friday i stedet for i butik?

Træt af julegaveræset og trængslen på Black Friday? Bare rolig! Hos os handler du i din egen takt – behageligt i sofaen, foran computeren eller tabletten. Vores Black Friday holder åbent 24 timer om døgnet i hele ni dage. På den måde har du nok tid til at finde alt det, du har brug for – simpelt og trygt. Desuden tilbyder vi deals inden for alt fra mobiltelefoner og mascaraer til køkkenudrustning og krimier. Derfor behøver du ikke jage rundt i butikker for at finde julegaverne til familien. Du finder alt, og lidt mere, hos os!

CDON og Cyber Monday

Du har sikker hørt tale om Cyber Monday; e-handlernes egen fortolkning af den sorte fredag, fra tiden da de store kampagner mest skete i fysiske butikker. Tiderne har ændret sig, nu har Black Friday en stærk tilstedeværelse på nettet – og som du sikkert ved, står CDON udelukkende for fede deals online. Cyber Monday er derfor inkluderet i vores Black Friday-kampagne.