Black Friday 2019 – Årets største prisfest!

Black Friday 2019

Black Friday 2019 på CDON

Nu er det endelig blevet tid til shoppingfesten over alle shoppingfester! I USA har Black Friday længe været et kendt begreb, og dagen har markeret starten på julehandlen. I Danmark er Black Friday en populær shoppingdag, hvor webbutikker konkurrerer om at have de bedste tilbud under denne store tilbudsfest. I 2019 fejrer vi Black Friday for fjerde år i træk på CDON. Sidste år blev en kæmpe succes, og i år vil vi gøre vores Black Friday større end nogensinde, med endnu flere tilbud og endnu bedre priser. 

Køb alle dine julegaver på et sted

Julen nærmer sig med stormskridt, og Black Friday er en udmærket lejlighed til at shoppe julegaver uden at skulle tømme tegnebogen. Grib chancen for at finde julegaver til både familien og vennerne, når priserne er lavest.
Følg med på Danmarks sjoveste Black Friday 2019!

Black Friday – En online shoppingfest den 24. november 2019

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag, som har sine rødder i USA og fejres dagen efter Thanksgiving. Black Friday er blevet det store startskud til julehandlen og bliver bare større og større for hvert år. CDON har fejret Black Friday siden 2013, og det har været en enorm succes hvert år!

Hvad skal jeg gøre for ikke at gå glip af nogen tilbud på Black Friday?

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, bør du følge Black Friday dagen igennem. Tjek siden lige inden hver hele time, så går du med garanti ikke glip af nogen deals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de bedste deals direkte i din indbakke eller følge os på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet på Black Friday i stedet for i butik?

Slip for køer og trængsel! Handl hjemmefra, når det passer dig, og få herefter pakken leveret direkte hjem i postkassen eller til nærmeste postafhentningssted. På CDON.COM finder du alt på ét og samme sted, og det er nemt samle dine køb.