Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Tregren Kitchen Garden T6

Til kassen

Se også

Tregren Kitchen Garden T6

(0)
Skrive en anmeldelse
Tregren Kitchen Garden T6
Tregren Kitchen Garden T6
Tregren Kitchen Garden T6
Tregren Kitchen Garden T6
Tregren Kitchen Garden T6
Tregren Kitchen Garden T6
1129 kr.

Vit

Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    2-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af iPhonebutiken
3x gange hurtigere vækst i forhold til traditionelle metoderFor op til 6 planterPerfekt til familienKontrolleret af Smart Gardener app (Android & IOS)
En fuldt automatiseret køkkenhave med perfekte vækstbetingelser med et tryk på en knap, 3 gange hurtigere vækst og kun et par minutters vedligeholdelse om måneden, lyder for godt til at være sandt? Nej, det er virkeligheden i vores T-serie af små køkkenhaver.
Glæden ved enkelhed er vores ledende princip, når vi udvikler produkter til dit hjem. I vores T-serie har vi taget denne filosofi længere end nogensinde før. T6 styres af den inuitive Smart Gardener app. Smart Gardener app kontrollerer Active Growing Technology udviklet af Tregren .
Hvis du ikke har en smartphone, kan du stadig bruge denne have, alligevel, fordi der er en forudinstalleret Smart Default-applikation. Alt du skal gøre er at forbinde din grøntsagshave og tilsæt vand.
Lyset er et specielt designet LED-lys, der har det optimale spektrum for planter. Det ligner middag lys ved midsommeren. Det adskiller sig fra de fleste voksende lys på markedet, da vi har blandet mere gult lys ind i det for at gøre det behageligt for det menneskelige øje.
Den intuitive Smart Gardner app sammen med Active Growing Technology opretholder den optimale kombination af vand, lys og næringsstoffer, hvilket giver ideelle betingelser for de specifikke planter, du vokser i din lille køkkenhave.
Indhold: plante belysningLodret arm til lampen (plantebelysning)PumpevandVoksende Potstrømkabel2 næringsposer (1 til urter / salat og 1 til tomater / chili / andre frugter)Manual


passer: iPhone , iPad

Farve: Grå, sort, hvid

Mål: 34,5 x 17,5 x 44 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>