Telldus Start-Up Kit Z-Wave

Telldus Start-Up Kit Z-Wave
Tip en ven
1079 kr
fra 96 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Fragtfrit

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
  • Fragtfrit
Startpakke med TellStick ZNet Lite v2, to fjernbetjente udgange og 3 måneders Premium Access. Fuld støtte til både Z-Wave og 433MHz. Starterpakke med høj fleksibilitet: For alle, der ønsker at komme i gang med deres smarte hjem, tilbyder vi et fleksibelt startpakke, der kan udvides med flere teknikker og er kompatibelt med over 500 enheder fra forskellige mærker ud over vores egne produkter. Telldus ny starter kit er baseret på vores nyeste gateway, TellStick ZNet Lite v2, der understøtter både Z-Wave teknologi og 433,92MHz og giver maksimal kompatibilitet for både enheder og sensorer. De to fjernbetjeninger medfølger er baseret på Z-Wave. Hvad er Z-Wave? Z-Wave er en teknologi, der giver en højere grad af sikkerhed for det smarte hjem end 433,92MHz. En anden fordel ved Z-Wave er, at det fungerer som et netværksnetværk, hvilket betyder, at jo flere enheder der er tilsluttet, jo længere rækkevidde bliver. Premium Access er inkluderet i tre måneder: Ud over produkterne, tre måneders abonnement på Premium Access til Telldus Live!, Er vores grænseflade til det smarte hjem også inkluderet. Det giver adgang til flere smarte funktioner, udvidet statistik og information. Inkluderer ubegrænset historie for sensorer, øget fleksibilitet til at skabe automatiserede begivenheder og muligheden for at sende e-mail og sms. Stemmekontrol via Amazon Alexa: For dem der vil have stemmekontrol er det muligt at indstille talekontrol via Amazon Alexa. Ved stemmekommandoer er det muligt at styre enhederne til og fra og tåge til det angivne niveau. Tekniske specifikationer TellStick ZNet Lite v2: Område: op til 30 meterFrekvens: 868.42MHz (EU) (transmission og modtagelse) + 433,92MHz (udsendelse og modtagelse)Z-Wave chip: 500 PlusStrømforsyning: 5V DC / 1A (adapter medfølger)Krævede kabler inkluderet passer: iPhone , iPad Farve: hvid
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 285 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 170 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 96 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »