Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Søvnhjælpemidler 2 stk. hvid

1 / 1

Søvnhjælpemidler 2 stk. hvid

162,79 kr.
163 kr.
Specifikationer: Materiale:Materiale:ABS; Silikone Farve:Blå / Rød / Hvid (valgfri) Størrelse:5. 5*3.0*1.5cm Stykkevægt:8.0g En banebrydende teknologi til behandling af søvnapnø, som folk faktisk bruger,Rensning af luften for f
Læs mere
Specifikationer:
Materiale:Materiale:ABS; Silikone
Farve:Blå / Rød / Hvid (valgfri)
Størrelse:5. 5*3.0*1.5cm
Stykkevægt:8.0g
En banebrydende teknologi til behandling af søvnapnø, som folk faktisk bruger,Rensning af luften for forurenende stoffer giver dig mulighed for at trække vejret lettere.
Blød, behagelig silikone er designet til at passe godt ind i næseborene og danne en perfekt forsegling uden stropper.
Den er specielt designet til at behandle søvnapnø, snorken og tilstoppet næse. Denne næsesuger bruges til at rense luftforurenende stoffer, så du kan indånde frisk og sund luft.
Funktioner:
Det bløde og komfortable silikonemateriale gør, at den passer godt ind i næseboret og danner en perfekt forsegling uden stropper.
Med et PM2.5-filter indeni. Kan rense luften, filtrere luften fra skadelige gasser og støv.
Med et iltfilter af medicinsk kvalitet, der kan producere ilt, når det indåndes.
Originalt design, god kvalitet og nyt.
Let at bære og tage ned.
Effektivt lindre snorken, forbedre søvnkvaliteten.
Hvis du insisterer på at bruge den, kan du effektivt lindre astma.
Brug i mange situationer, indendørs, udendørs, hospital osv.
Blødt, behageligt silikone, designet til at sidde fast i næseboret og danne en perfekt forsegling uden stropper.
Miljøvenligt ABS-materiale, vil ikke skade dit næsehår og din næseslimhinde.
Lille størrelse og let vægt, ingen vægt på din næse, behagelig at have på.
1. Obstruktiv søvnapnø (OSA) er normalt forårsaget af luftvejsobstruktion, når det bløde væv bag i halsen falder sammen under søvnen. Ubehandlet kan OSA forårsage en række alvorlige sundhedsproblemer, herunder forhøjet blodtryk, hjerte-kar-sygdomme, hukommelsesproblemer, vægtøgning og hovedpine. Standardbehandlingen af OSA er såkaldt "kontinuerligt positivt luftvejstryk" eller CPAP.
2. PM2,5-partikler henviser til partikler i luften
med en diameter på mindre end 2,5um. Den kan forblive i luften i lang tid og angiver et luftforureningsindeks, hvor høj tæthed betyder alvorlig luftforurening. Selv om PM2,5 kun udgør en lille del af atmosfæren, har det en betydelig indvirkning på luftkvaliteten og synligheden. Sammenlignet med større partikler er PM2,5 mikropartikler, har et stort overfladeareal, er meget aktive og transporterer let giftige stoffer (f.eks. tungmetaller, mikroorganismer osv.). Desuden forbliver de i luften i lang tid og bevæger sig over store afstande, hvilket betyder, at de har alvorlige virkninger på kroppens og miljøets kvalitet. Fem typer af skader: lungeskader, hjerteskader, karskader, hudskader og hjerneskader.
3. CPAP-masker har svært ved at holde en perfekt forsegling på dit ansigt, når du bevæger dig under søvnen. Lyden af brusende luft vækker ikke kun dig, men også din partner. Slangen, der anvendes i CPAP-masker, ligger på bordet og i sengen og forårsager søvnforstyrrelser. Men luftning skaber en god pasform i næseborene uden rør, der kan sidde fast i noget som helst. Endnu bedre, snorken er elimineret, hvilket gør dig fri.
Tænk på, hvor fri du kunne være, hvis du sov godt, ikke bare én nat, men hundredvis af gange. Tænk på de sundhedsproblemer, du ville undgå. Tænk på den energi, du har. Tænk på, hvor meget mere produktiv du er på arbejdet, hvor meget mere du undgår potentielle bilulykker, og hvordan selv dit golfhandicap er reduceret med tre slag. Kort sagt, tænk på, hvor befriet du vil være, når du begynder at bruge Airing til at håndtere din søvnapnø.
Funktion:
1. Forbedrer vejrtrækningen
2. Snorken
3. PM2.5
.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser