Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash

Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
Tip en ven

-20%

279.99 kr
Vejl. pris 349.99 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-6 arbejdsdage

Sælges af BESISU

Mere fra BESISU BESISU er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant BESISU, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Træner du udendørs? Så ved du allerede, hvor vigtigt det er at have et par solbriller, der passer til de forskellige vejrforhold.

Solbrillerne SISU skal nok dække dig ind takket være deres moderne materiale og teknologier. De giver en god komfort og sikkerhed, når du dyrker sport såsom løb,cykling,vintersport,volleyball,vandsport etc.


Teknologier

 • Anti-dug-belægning: Dette er et specielt lag, der forhindrer linserne i at dugge under træning, uanset vejret. Belægningen fjerner al fugt og kondens på glassets linse.
 • Udskiftelige linser: I NoMoreHaze-kollektionen har vi modeller i et sæt med udskiftelige linser, der vælges i henhold til eksponeringsgraden. Grå linser fungerer ved et intenst sollys, mens den orange linse er et godt valg ved et moderat skydække og nogen sol. En farveløs linse beskytter dine øjne under mørke forhold eller ved overskyet vejr.
 • HD-spejlbelægning: Du får her en selektiv filtrering af skadeligt blåt lys. Det er en af de få belægninger, der har et dobbelt beskyttende lag. Belægningen tilbyder en maksimal beskyttelse af øjnene mod skadelige solstråler under alle vejrforhold og sikrer således en optimal visuel komfort. HD-linserne tilbyder en 400 UV-beskyttelse, filterkategori 3 samt et polariserende filter.
 • Justerbar næse: Briller med en justerbar næse passer perfekt til ansigtets form, så man forhindrer brillen i at glide ned.
 • Linser i polykarbonat: Disse linser er tyndere og lettere end det traditionelle brilleglas i plastic. Denne kombination tilbyder lethed, komfort, 100% UV-beskyttelse samt en ekstraordinær holdbarhed. De er 10 gange mere modstandsdygtige over for stød og ridser sammenlignet med andet glas i plast.
 • TR90: Det grundlæggende stof er nylon, der anvendes i de fleste sportsbriller. Dette er et holdbart og allergivenligt materiale, der kan benyttes til at fremstille komfortable og fleksible briller. Fungerer godt i alle vejrforhold.

Størrelse:

- størrelsen på linsen: 72mm

- størrelsen på fronten: 12mm

- længden på brillestangen: 120mm

- bredden på rammen:  136mm

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 151 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 104 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 64 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »