Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash

(0)
Skrive en anmeldelse
-20%
Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
Solbriller NoMoreHaze - Neon Flash
279,99 kr.
Vejledende pris: 349,99 kr.
Fragt fra 39 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fragt fra 39 kr.
 • Sælges og sendes af BESISU

Overvåg prisen på produktet

Træner du udendørs? Så ved du allerede, hvor vigtigt det er at have et par solbriller, der passer til de forskellige vejrforhold.

Solbrillerne SISU skal nok dække dig ind takket være deres moderne materiale og teknologier. De giver en god komfort og sikkerhed, når du dyrker sport såsom løb,cykling,vintersport,volleyball,vandsport etc.


Teknologier

 • Anti-dug-belægning: Dette er et specielt lag, der forhindrer linserne i at dugge under træning, uanset vejret. Belægningen fjerner al fugt og kondens på glassets linse.
 • Udskiftelige linser: I NoMoreHaze-kollektionen har vi modeller i et sæt med udskiftelige linser, der vælges i henhold til eksponeringsgraden. Grå linser fungerer ved et intenst sollys, mens den orange linse er et godt valg ved et moderat skydække og nogen sol. En farveløs linse beskytter dine øjne under mørke forhold eller ved overskyet vejr.
 • HD-spejlbelægning: Du får her en selektiv filtrering af skadeligt blåt lys. Det er en af de få belægninger, der har et dobbelt beskyttende lag. Belægningen tilbyder en maksimal beskyttelse af øjnene mod skadelige solstråler under alle vejrforhold og sikrer således en optimal visuel komfort. HD-linserne tilbyder en 400 UV-beskyttelse, filterkategori 3 samt et polariserende filter.
 • Justerbar næse: Briller med en justerbar næse passer perfekt til ansigtets form, så man forhindrer brillen i at glide ned.
 • Linser i polykarbonat: Disse linser er tyndere og lettere end det traditionelle brilleglas i plastic. Denne kombination tilbyder lethed, komfort, 100% UV-beskyttelse samt en ekstraordinær holdbarhed. De er 10 gange mere modstandsdygtige over for stød og ridser sammenlignet med andet glas i plast.
 • TR90: Det grundlæggende stof er nylon, der anvendes i de fleste sportsbriller. Dette er et holdbart og allergivenligt materiale, der kan benyttes til at fremstille komfortable og fleksible briller. Fungerer godt i alle vejrforhold.

Størrelse:

- størrelsen på linsen: 72mm

- størrelsen på fronten: 12mm

- længden på brillestangen: 120mm

- bredden på rammen:  136mm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.