Samsung Galaxy Gear S3 Frontier, Mörkgrå

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Vælg farve:

Tip en ven
3359 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af iPhonebutiken

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Samsung Gear S3 har en æstetik, der er værdig til et premium ur og leveres med avancerede funktioner indbygget døgnet rundt. Gear S3 gør dig fri fra din telefon på den mest naturlige måde. Du behøver kun at dreje op for at besvare opkald, læse meddelelser eller gå til den app, du har brug for. Indbygget GP S og Bluetooth Low Energy Gear S3 fungerer godt alene takket være den indbyggede GP S, hvilket betyder at du ikke behøver at hente telefonen for at få kortbeskrivelser - praktisk, når du cykler eller kører bil. Med den indbyggede højttaler kan du besvare opkald hele døgnet, når du har dine hænder agna med noget andet, og takket være en 4 GB intern hukommelse kan du gemme musik lige døgnet rundt. Sammen med Bluetooth Low Energy og en batterilevetid på 4-5 dage afhænger Gear S3 ikke, afhængig af brugen, af den tilknyttede telefon, når den bruges som forgænger. IP68-certificeret Ud over det skarpe design, som Samsung har udviklet i samarbejde med Schweizbaseret urdesigner Yvan Arpa, er Gear S3 IP68-certificeret, hvilket gør det støv og vandtæt og dermed et optimalt ur til alle typer vejr. For første gang i Gear serien har Gear S3 trust spises med det specialudviklede Corning Gorilla Glass SR +, hvilket gør det mere holdbart og mini minimerer risikoen for ridser. Altid på displayet (AOD) Skærmen er forskellig fra andre smarte klokker, fordi den har en altid on display (AOD) og kan også gengive 16 millioner farver takket være Super AMOLED-teknologien. AOD gør at tiden altid vises i farve i stedet for at blive helt mørk i dvaletilstand, hvilket yderligere øger følelsen af et analogt ur. Gear S3 er blevet videreudviklet med den unikke cirkulære grænseflade, som nemt styres af berøringsskærmen og forbedret roterende boettring. Nu kan du nemt svare, tænde eller slukke for en alarm uden at røre skærmen. IP68-certificeret (vand- og støvbestandig)Indbygget GP S4G LTE-forbindelse (gælder kun for frontmodel)Samsung Pay og App Store lige døgnet rundtIntern hukommelse på 4 GBCorning Gorilla Glass SR +Altid på displayetIndbygget højttalertelefon passer: iPhone og Android telefoner Farve: Mørkegrå, sølv batterilevetid: op til 4-5 dage Vægt: 62 gram operativsystem: Tizen
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 665 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 360 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 188 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »