PowerDot Uno 2.0, Röd

PowerDot Uno 2.0

Vælg farve:

Tip en ven
1499 kr
fra 113 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-8 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Verdens første tilsluttede og bærbare muskelstimulator til sport. PowerDot er et unikt, bærbart trænings PowerDot designet til at omdefinere din træning. Træn 15 muskelgrupper med din Smartphone. Bliv stærkere. Forøg udholdenhed og fremme dit opsving. PowerDot er løsningen for dem, der ønsker at træne på en ny måde og genvinde dine muskler. Virkelig bærbar: PowerDot er lille og lys som en fjeder, hvilket betyder at du nemt kan bære den i lange perioder. PowerDot er ikke synlig under dit trænings tøj. interaktiv: Ingen kedelige instruktionsmanualer. Du kan nemt starte træning med PowerDot gennem appen, som giver dig trinvise instruktioner, sikkerhedsrådgivning, træningstips og aktivitetsstatus. Komfortabelt og tidsbesparende: PowerDot er designet til komfort. Den er lille, letvægts med mini og ergonomiske knapper. De klæbende elektroder er genanvendelige og nemme at fjerne. Forbedret sikkerhed: Flere sikkerhedsniveauer, one-stop trykregulering, intensitetskontrol, detekterbare elektroder, der er løs eller løs, interaktive sikkerhedsanvisninger. Lille, men kraftig: Sammenligner med professionelle elektriske muskelstimulatorer - lige mindre og pænere til din tegnebog. programmer: PowerDot er programmeret med en række forskellige programmer, der er tilpasset forskellige atleter og træningsentusiaster på alle niveauer. Aktivt opsving: Forbedrer og fremskynder muskelgendannelse efter konkurrence eller intensiv træning. Anvendes inden for to timer efter afslutningen af uddannelse / konkurrence. potensering: Forbedrer kontraktionshastigheden og forbereder musklerne for maksimal indsats. Brugt 5 - 10 minutter før konkurrencen. Massage: Forbedrer blodcirkulationen, afslappede muskler, forhindrer muskelstivhed og hjælper med at fjerne muskeltoksiner. Forøg din udholdenhed til konkurrencer og arrangementerForøg din modstandsdygtighedForbedre kapaciteten til at opretholde intensitet og langsigtet arbejdeForøg din styrke i styrke disciplinerForøg din eksplosivitet og hastighed i styrke discipliner Hvordan virker det? Muskelstimulerende midler har ved undersøgelser vist sig at forbedre trænings- og sportsresultaterne. Med PowerDot giver du dine muskler ekstra styrke til at genoprette hurtigere og levere et bedre resultat på samme indsatsniveau som før. PowerDot bruger EMS (elektrisk muskel stimulering), som efterligner, hvad din hjerne gør, når det sender nerveimpulser til at aktivere dine muskler under træning. PowerDot sender elektriske impulser til dine muskler gennem et par selvklæbende elektroder fastgjort til forskellige dele af din krop. Dette omfatter: 1 stimulationskanal2 elektroder4 elektroniske puder2 kabler mellem elektroderne og stimuleringskanalen (10 cm og 25 cm lange)BæretaskeMicroUSB kabel til opladning Bifasisk, firkantet bølgeform. Baseret på gennemprøvet teknologiMaks styrke: 110V opdelt i mindre trin på
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 355 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 205 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 113 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »