Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

OppoSuits Santaboss Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits Santaboss Jakkesæt

599 kr.
Gå ikke rundt i skoven iført dette jakkesæt. Du risikerer bare, at nogen hugger dig ned, fordi de tror, du er en julegran. Det værste i et sådan scenarie er, at du med al sandsynlighed kommer til at bløde på dit awesome suit. OppoSuits Santaboss J
Læs mere
Gå ikke rundt i skoven iført dette jakkesæt. Du risikerer bare, at nogen hugger dig ned, fordi de tror, du er en julegran. Det værste i et sådan scenarie er, at du med al sandsynlighed kommer til at bløde på dit awesome suit.

OppoSuits Santaboss Jakkesæt er et grønt, smart sæt med julemønster og figurer. Perfekt til julefesten! Jakkesættet tilhører OppoSuits julekollektion og er et af de mest klassisk inspirerede jakkesæt med dets julemønstrede look. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på, at OppoSuits er slimfit-modeller. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du vakler mellem to størrelser.

OppoSuits Santaboss Jakkesæt inkluderer:
  • En grøn jakke med et herligt julemønster, tre lommer udenpå, en skjult inderlomme samt knaplukning foran og ved manchetten.
  • Et par matchende jakkesætsbukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
  • Et matchende slips.
  • Fås i størrelserne: 46-62.

Identifikation

EAN 8718719276600
Producentens artikelnummer OSUI-0055-EU54
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser