Mophie Powerstation Plus 2019 Mini 4000mAh

Mophie Powerstation Plus 2019 Mini 4000mAh
Tip en ven
519 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Powerstation Plus (2019) Mini 4000mAh kombinerer et kompakt design, førsteklasses fornemmelse og et indbygget udskifteligt ladekabel. Powerbank har et indbygget ladekabel, som du nemt kan skifte ende til at oplade både Lightning- og microUSB-enheder, så du ikke behøver at have et separat kabel med dig. En LED-lampe viser batteriets ladestatus, så du nemt kan se, hvor meget batteri du har tilbage Triple test certificeret Hvert batteriprodukt fra Mophie testes i tre forskellige produktionsstadier for at sikre uovertruffen kapacitet, effektivitet og fremstillingskvalitet sammen med pålidelig, holdbar ydelse. Avanceret batteriteknologi Mophie produkter er bygget til at vare længe. Batterier, der kan genoplades i over 500 fulde cyklusser, indeholder førsteklasses lithium-ion-polymerceller, der er fremstillet til at levere den mest effektive opladning med den højeste batteritæthed. Digital strømstyring Når din enhed er tilsluttet, kommunikerer det intelligente opladningskredsløb med din enhed for at bestemme den perfekte mængde strøm, der kræves til en hurtig og sikker opladning. Fejlsikre kredsløb forhindrer overopladning og styrer temperaturen for at forhindre overophedning. Charge Vault-teknologi Branche-førende batterilevetid giver deres produkter mulighed for at holde opladningen i en længere periode, hvilket gør dem mere pålidelige end andre powerbanker på markedet. I gennemsnit opretholder Mophie produkter 75% af deres batterikapacitet efter et år uden brug. Kabel med udskiftelig endeLED-lys, der viser batteriets ladestatusGiver op til 13 timers ekstra batterilevetid passer: iPhone , iPad og andre enheder med Lyn- eller microUSB-forbindelse kontaktperson: Lyn og microUSB Antal forretninger: 1 stk Farve: sort kapacitet: 4 060mAh Mål: 121 x 68 x 11 mm
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 191 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 124 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 74 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »