Mophie Charge Stream Powerstation Wireless XL 10 000mAh

Mophie Charge Stream Powerstation Wireless XL 10 000mAh
Tip en ven
799 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af iPhonebutiken

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Trådløs oplader fra Mophie med en sender til opladning af alle enheder, der understøtter trådløs opladning via Qi. En USB-C-indgang, der kan modtage op til 12W (til opladning af batteriet) og en ekstra USB-A-port giver dig mulighed for hurtigt at oplade to enheder på samme tid. Batteriet på 10.000 mAh forlænger batteriets levetid på op til i alt 48 timer, og opladningen begynder straks efter kontakt med din enhed. Triple test certificeret: Hvert mophie batteriprodukt testes i tre forskellige stadier under fremstillingen for at sikre uovertruffen kapacitet, effektivitet og fremstillingskvalitet sammen med pålidelig og holdbar ydelse. Avanceret batteriteknologi: Vores produkter er bygget til at vare længe. Mophie batterier, der er genopladelige i over 500 komplette cyklusser, indeholder avancerede lithium-ion-polymerceller, der er fremstillet til at levere den mest effektive opladning med den højeste batteritæthed. Digital strømstyring: Når din enhed er tilsluttet, kommunikerer det intelligente opladningskredsløb med din enhed for at bestemme den perfekte mængde strøm, der kræves til hurtig og sikker opladning. Fejlsikre kredsløb forhindrer overopladning og styrer temperaturen for at forhindre overophedning. Charge Vault-teknologi: Industriledende batterilevetid gør det muligt for vores produkter at holde opladningen i en længere periode, hvilket gør dem mere pålidelige end andre powerbanker på markedet. I gennemsnit mophie produkter 75% af deres batterikapacitet efter et års inaktivitet. Prioritet + -laddning: Aktiverer gennemladningsopladning og synkronisering, når den er tilsluttet en computer. Din enhed oplades først, og derefter oplades juicepakken. Powerstation-produkter er ens, men tillader kun gennemladningsopladning, så du kan oplade både din enhed og Powerstation på samme tid. Chok Isolation Systems: Hver Mophie testes for at modstå stød og fald, der kan forekomme ved daglig brug. Vores chok isolation systemer bruger omhyggeligt sign ed og testet internt kofanger, der giver ekstra beskyttelse af husets kanter og hjørner af hidtil uset støtte. features: Trådløs opladning via QiStilfuldt og mini malistisk signLED indikerer batteriets ladestatusForlænger batteriets levetid på op til i alt 48 timer Kabler mellem din enhed og batteriet er ikke inkluderet, men købes separat. MicroUSB-kabel til opladning af batteriet er inkluderet. passer: iPhone , iPad Farve: sort kapacitet: 10 000 mAh input: Qi, USB-A, USB-C Mål: 69 x 128 x 20 mm
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 238 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 147 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 85 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »