Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Mellem kuffert - Lyserød hardcase kuffert - Eksklusiv rejsekuffert
Mellem kuffert - Lyserød hardcase kuffert - Eksklusiv rejsekuffert
Mellem kuffert - Lyserød hardcase kuffert - Eksklusiv rejsekuffert

1 / 3

Mellem kuffert - Lyserød hardcase kuffert - Eksklusiv rejsekuffert

549,95 kr.

-21%

Rek pris. 699,95 kr.
Størrelse: Mellem kuffertMateriale: Hardcase - ABS letvægts plastFarve: Lyserød Højde: 60 cmBredde: 41 cmDybde: 28 cmVægt: 3,1 kgVolume: 69 LTSA lås: JaHjul: 4 x 360° drejehjulTeleskophåndtag: Ja, 2 positionerBærehåndtag: Ja, 2 stk.Opdeling: 2 rum -
  • Rejsekuffert - Lyserød
  • Mellem kuffert - 104 L
  • 360° drejehjul
Læs mere
Størrelse: Mellem kuffert
Materiale: Hardcase - ABS letvægts plast
Farve: Lyserød 
Højde: 60 cm
Bredde: 41 cm
Dybde: 28 cm
Vægt: 3,1 kg
Volume: 69 L
TSA lås: Ja
Hjul: 4 x 360° drejehjul
Teleskophåndtag: Ja, 2 positioner
Bærehåndtag: Ja, 2 stk.
Opdeling: 2 rum - opdelt med gennemgående lynlås
Indvendig spænderem: Ja, justerbar krydsrem

Praktisk og komfortabelt kuffert i et lækkert samt eksklusivt design.

Kufferten er fremstillet i robust og slidstærkt letvægts ABS plast, der gør den både robust og modstandsdygtig overfor de hårde slag og pres, der kan opstå på f.eks. et bagagebånd. Med denne kuffert er du garanteret en solid og holdbar kuffert når du er på farten. Kufferten er forsynet med 2 praktiske bærehåndtag - et på siden, samt et teleskophåndtag og et bærehåndtag foroven. Teleskophåndtaget kan indstilles i 2 positioner.
På kuffertens side er placeret 4 små "fødder", så kufferten står sikkert når du stiller den fra dig - du undgår derved en våd og beskidt kuffert.
Kufferten har 4 stk. letløbende 360° drejehjul, der f.eks. gør den nem og praktisk at have med gennem lufthavnen eller stationen. Kufferten er utrolig let at transportere og manøvrere rundt med. Kufferten har integreret TSA lås og en kraftig lynlås. Få det bedste ud af din ferie, og ikke mindst turen derhen. Tilkøb en nakke pude og start afslapningen allerede hjemmefra. 


Kufferten er mindst lige så funktionel indeni som udenpå. Kufferten kan nemlig deles op i to separate rum. Det ene rum er med justerbare krydsstropper til tøjet, så det bliver liggende pænt i kufferten. Det andet rum kan lukkes med lynlås, så du undgår løse genstande der rutsjer rundt oven i alt tøjet - nemmere bliver det ikke!

Hurtige fakta

  • Rejsekuffert - Lyserød
  • Mellem kuffert - 104 L
  • 360° drejehjul
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .