Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Maseratti potenza R8821108002 Mens Automatic watch

-15%
2777,36 kr.
Vejledende pris: 3268,79 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-7 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Clicktime Group

Overvåg prisen på produktet

Maserati mens watch. Rose gold plated stainless steel case and black leather strap. Black dial. Automatic movemenet. Buckle closure. Water resistance of 100 meters.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

I overensstemmelse med gældende lovgivning kan produkter returneres inden for 30 kalenderdage fra kundens modtagelse af varerne. Alle varer skal returneres med hensyn til deres oprindelige overholdelsesstatus, produkter refunderes kun, hvis de returneres i deres originale emballage med etiketten og under perfekte betingelser for at blive solgt. Genstande, der på nogen måde er beskadiget, slidte eller beskidte, og hvis tilstand ikke tillader salg, kan ikke byttes eller refunderes Forsendelsesomkostninger er alene. Du er velkommen til at vælge og bruge det rederi, der bedst passer til dine behov eller tilbyder dig de mest konkurrencedygtige priser, men for at få mere kontrol over dit retur, anbefaler vi, at du bruger en forsendelsestjeneste, hvor du får et sporingsnummer så du altid kan vide, hvor din pakke er. Hvis klienten ikke accepterer muligheden for at gendanne det produkt, der ikke er muligt at tilbagebetale, beholder Clicktime varen. Kast ikke den originale emballage fra kurerfirmaet, før du er sikker på, at du har modtaget din ordre korrekt. Hvis du modtager et beskadiget produkt eller ikke er enig i det, du bestilte, skal du huske, at klager skal indgives inden for 24 timer fra modtagelsesdatoen, ellers forbeholder vi os retten til at afvise dette krav. Hvis en vare returneres til os, fordi det ikke var muligt at levere til modtageren efter flere forsøg, forbeholder vi os retten til at opkræve returforsendelsesomkostningerne for pakken. Leveringstiden for hver vare er angivet på detaljsiden for hvert produkt. Af hensyn til pålidelighed og bekvemmelighed sender vi alle ordrer med FedEx kurerfirma ved hjælp af en leveringsmetode med ekspresforsendelse. Alle varer købt fra Clicktime sendes fra vores hovedkvarter. Clicktime er et spansk firma med virksomhedslicens B66992041 og ligger på C / Rambla 174, 2-4, 08201, Sabadell, Barcelona - Spanien.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .