Lume Cube Air med diffusionspærer

Lume Cube Air med diffusionspærer
Tip en ven
579 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Lume Cube Air er en alsidig og overkommelig belysning til fotografer og video beslutningstagere. Den lommevenlige og holdbare LED-lampe giver professionel lyskvalitet, mange monteringsmuligheder og to lukkede diffusorer. Uovertruffen lyskvalitet: Med de bedste LED-specifikationer, der er tilgængelige i denne størrelse, klarer Lume Cube Air at give en lysstyrke på 400 lux ved 1 meter, med en 60 graders belysningsvinkel. Farvetemperaturen rummer 5600 K (dagslys) og har en CRI-værdi på +/- 90. Med andre ord masser af kvalitetslys, der er perfekte til fotografering. Kompakt og vandtæt design: Med en vægt på kun 57 gram og dimensioner på 4,1 x 4,1 x 2,9 cm er Lume Cube Air det mindste og mest bærbare foto / video lys af sin art og giver indholds skabere nye kreative muligheder. Takket være et vandtæt hus kan AIR bruges i regn og endda under vand, ned til 10 meters dybde! Bluetooth og mobil app: Ved at bruge Lume-X-appen, der er tilgængelig til både iOS og Android, kan du bruge en mobiltelefon til trådløs styring af lysstyrke, lystilstand og strobe-tilstand og overvåge batteriniveauet. Selv for flere Lume Cube Air på samme tid! Bluetooth-funktionen og Lume-X-appen giver mulighed for hurtige justeringer og giver dig mulighed for at oprette en virkelig smart mobil fotostudio. Indbygget magnet: Ud over den sædvanlige 1/4 "stativtråd har Lume Cube Air også en stærk indbygget magnet og giver masser af muligheder for at bruge belysningen, ikke kun til skabelse af indhold, men også til fritidsbehov eller andre former for opgaver. blinkende strobe mode for at være opmærksom på nødsituationer. Medfølgende tilbehør: I boksen er alt hvad du behøver for at komme i gang og skabe billeder og videoer med høj kvalitet belysning. Hvid diffusor til blødere lysOrange diffusor til varmt og blødt lysOpladerkabel (micro USB)Rem (sikkerhedsledning)Vandtæt 10 meter passer: iPhone , iPad Farve: sort Mål: 4,1 x 4,1 x 2,9 cm Vægt: 57 gram
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 201 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 129 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 76 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »