Lim Home Smart Lock + WiFi Hub, Guld

Lim Home Smart Lock + WiFi Hub

Vælg farve:

Tip en ven
1779 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af iPhonebutiken

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

  • Fragtfrit
Lim er monteret på indersiden af din dør og giver dig mulighed for at låse og låse op med din mobil, uanset hvor du er. Del permanente, midlertidige digitale nøgler med familie, venner, gæster og servicevirksomheder. Du behøver aldrig være hjemme for at modtage en levering, AirBnb gæst eller håndværker. Bluetooth-tilsluttet og app-styret lås til hoveddørenBruger krypteret Bluetooth-signal med samme sikkerhed som ankerBluetooth-signalet har en rækkevidde på ca. 15 meterLim Smart Lock monteres nemt over din eksisterende lås - det påvirker ikke låsen, og dine almindelige nøgler virker stadig, hvis det er nødvendigtLim Smart Lock er godkendt af If Skadeförsäkring AB og Länsförsäkringar StockholmI appen kan du styre flere låse samtidigtDel digitale nøgler til andre mobiler i appen, og tilpass dem, når de har mulighed for at låse opFå noter, når du bruger låsen, og se, hvem der er låst opDimensioner: 57 x 133 x 36 mm, vægt: 377 gramDrives af 4 AA batterier (medfølger), så låsen ikke påvirkes af strømafbrydelse. Batterierne varer i op til et år og er nemme at udskifte, appen angiver, hvornår det er på tide at udskifte dem Fakta om lim WiFi Hub: Fjernbetjening din lås over internettet, uanset hvor du erIngen ledninger - tilsluttet direkte til stikkontaktenDimensioner: 53 x 82 x 74 mm (inklusive stik) passer: iPhone Farve: Hvid, guld kontaktperson: WiFi / Bluetooth
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 401 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 229 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 124 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »