Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Krebsegilde Pakke Tilbehør

1 / 1

Krebsegilde Pakke Tilbehør

229 kr.
Vil du skabe det sjoveste krebsegilde? Så er der ingen tvivl om, at du skal slå til med denne sjove tilbehørspakke! Egentlig er det jo ikke selve krebsene, som bør være i fokus til et krebsegilde, men i stedet den herlige stemning, som du skaber samm
Læs mere
Vil du skabe det sjoveste krebsegilde? Så er der ingen tvivl om, at du skal slå til med denne sjove tilbehørspakke! Egentlig er det jo ikke selve krebsene, som bør være i fokus til et krebsegilde, men i stedet den herlige stemning, som du skaber sammen med dine venner! Jo mere halløj, desto sjovere en fest! Disse accessories rækker til 8 personer!

Her er det perfekte valg til dig, som elsker lidt ekstra gang i gaden! Pakken indeholder 2 slips, 4 hårbøjler med to forskellige krebsemotiver og 2 cool krebsebriller. Ganske enkelt en omgang fede accessories til vennerne, så netop jeres krebsegilde bliver lidt sjovere end alle de andres.

Samtlige artikler kan tilkøbes separat, hvis du ønsker flere. Ellers køber du ganske enkelt flere pakker, hvis I bliver mange personer til festen!

Krebsegilde Tilbehørspakke indeholder:
  • 2 x
  • 2 x
  • 2 x
  • 2 x
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter