Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Festina extra F20263/1 Women Quartz watch

(0)
Skrive en anmeldelse
-40%
661,89 kr.
Vejledende pris: 1108,11 kr.
Fragt fra 99 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-7 Arbejdsdage
    Fragt fra 99 kr.
  • Sælges og sendes af Clicktime Group

Overvåg prisen på produktet

Festina women watch. Gold gold plated stainless steel case and gold stainless steel gold plated strap. Silver dial. Quartz movemenet. Bangle closure. Water resistance of 30 meters. Case diameter 20mm.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

I overensstemmelse med gældende lovgivning kan produkter returneres inden for 30 kalenderdage fra kundens modtagelse af varerne. Alle varer skal returneres med hensyn til deres oprindelige overholdelsesstatus, produkter refunderes kun, hvis de returneres i deres originale emballage med etiketten og under perfekte betingelser for at blive solgt. Genstande, der på nogen måde er beskadiget, slidte eller beskidte, og hvis tilstand ikke tillader salg, kan ikke byttes eller refunderes Forsendelsesomkostninger er alene. Du er velkommen til at vælge og bruge det rederi, der bedst passer til dine behov eller tilbyder dig de mest konkurrencedygtige priser, men for at få mere kontrol over dit retur, anbefaler vi, at du bruger en forsendelsestjeneste, hvor du får et sporingsnummer så du altid kan vide, hvor din pakke er. Hvis klienten ikke accepterer muligheden for at gendanne det produkt, der ikke er muligt at tilbagebetale, beholder Clicktime varen. Kast ikke den originale emballage fra kurerfirmaet, før du er sikker på, at du har modtaget din ordre korrekt. Hvis du modtager et beskadiget produkt eller ikke er enig i det, du bestilte, skal du huske, at klager skal indgives inden for 24 timer fra modtagelsesdatoen, ellers forbeholder vi os retten til at afvise dette krav. Hvis en vare returneres til os, fordi det ikke var muligt at levere til modtageren efter flere forsøg, forbeholder vi os retten til at opkræve returforsendelsesomkostningerne for pakken. Leveringstiden for hver vare er angivet på detaljsiden for hvert produkt. Af hensyn til pålidelighed og bekvemmelighed sender vi alle ordrer med FedEx kurerfirma ved hjælp af en leveringsmetode med ekspresforsendelse. Alle varer købt fra Clicktime sendes fra vores hovedkvarter. Clicktime er et spansk firma med virksomhedslicens B66992041 og ligger på C / Rambla 174, 2-4, 08201, Sabadell, Barcelona - Spanien.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.