D-link Wi-Fi Smart Power Strip

D-link Wi-Fi Smart Power Strip
Tip en ven
1429 kr
fra 110 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Med denne power strip overvåger og styrer du dine foretrukne enheder overalt. Slut op til fire enheder via Wi-Fi til hurtig kontrol på din telefon eller tablet via den gratis "mydlink" -app. Du kan tænde og slukke for enhederne via appen og dermed vække op til duften af friskbrygget kaffe eller tænde en lampe. Du kan også stemme med Amazon Echo"s Alexa eller Google Assistant. Tag det til næste niveau med IFTTT-opskrifter for at automatisere med andre smarte hjemmekompatible enheder. Spar tid og nyd et sikrere og mere komfortabelt hjem. Opret "one-touch" rutiner for at automatisere dit smarte hjem. Kom aldrig til de utilgængelige strimler igen. Tjek lysene i et rum. Sluk alt, når du sover, og indstil lys automatisk for at aktivere tidligere i mørkere vintermåneder. Hjælp din tegnebog og miljø ved at lukke enhederne helt ned, når du forlader døren. Se, hvor meget energi dine gadgets bruger med smukke strømforbrugsrapporter i realtid. Planlæg det, automatiser det eller indsæt en budgetknap for alle enheder og sluk automatisk. Du behøver ikke længere at spekulere på, om du forlod din kaffemaskine. Se strømstanden for hver stikkontakt og sluk med et tryk på din telefon. Indstil tidsplaner for at få det til at ligne, at du er hjemme mens du er væk eller på ferie. Få en øjeblikkelig besked og tænd lys og radio, når dit mydlink-sikkerhedskamera registrerer nogen. 4 styrbare stikGratis mydlink appFungerer med Amazon Echo, Google Assistant og IFTTTSkemaer, strømbudgetter, overspændingsbeskyttelse Mål: 340x84x40mm Vægt: 830 g
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 343 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 199 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 110 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »