Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

BRISA VW Collection - Volkswagen Bus T1 Camper Van Transporter 3D Neoprene Universal Taske (blå)

1 / 1

BRISA VW Collection - Volkswagen Bus T1 Camper Van Transporter 3D Neoprene Universal Taske (blå)

260,95 kr.
Denne unikke universal universal neopren taske har formen af den legendariske VW T1 Bus. Dets klassiske design med vintage Volkswagen logo gør det til et ægte blikfang! Toiletartikler, kosmetik, frokost, værktøjer, denne taske kan bære det hele. Det
Læs mere
Denne unikke universal universal neopren taske har formen af den legendariske VW T1 Bus. Dets klassiske design med vintage Volkswagen logo gør det til et ægte blikfang! Toiletartikler, kosmetik, frokost, værktøjer, denne taske kan bære det hele. Det er også en dejlig køligere taske! Specielle detaljer såsom indvendige mesh-lommer, bærehåndtag til surfbræt, kroge til let hængende, isoleret neoprenmateriale og en stor lynlåssåbning hjælper med at gøre dette til den perfekte allrounder for atleter, rejsende, kunstnere, forældre og børn! Størrelse: 30 x 14 x 12 cm (11,8 x 5,5 x 4,7 tommer)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .