Vinterudsalg hos CDON.COM – i stedet for "januarudsalg"

Vinterudsalg eller januarudsalg?

Når julehandlen vel er overstået, starter vi vores store vinterudsalg. I år starter udsalget den 21. december og strækker sig over 4 uger. På CDON.COM har vi slået jule- og januarudsalget sammen til vinterudsalg. I de traditionelle fysiske butikker starter januarudsalget som regel først efter nytår, men eftersom vi har et par dages leveringstid på vores produkter, kan vi starte udsalget allerede inden juleaften.

Hvad kan du som kunde forvente dig at få for varer?
Eftersom vi har 12 millioner produkter på vores site, kan du forvente dig lidt af alt muligt. Vi sælger ud af en del produkter, som vi har på lager efter julehandlen, og kombinerer dem med nye kampagneindkøb, som gøres specifikt til vinterudsalget. Der vil være produkter i kategorier som film, spil, computere, høretelefoner og tv. Men vi vil også tilbyde et bredt udbud inden for vores lidt nyere kategorier som for eksempel skønhed og helse, tøj, sport og outdoor, legetøj og hvidevarer samt husholdningsprodukter.

Så tilføj et bogmærke for denne side og kig forbi den 21. december og se de fantastiske tilbud. Vi lover, at du ikke bliver skuffet.