Rogue One: A Star Wars Story

Star Wars: The Force Awakens

Star wars episodes 1-6

Alle film med Star Wars tema

Star Wars Steelbook

Kæmpe udvalg af Star Wars

Star Wars er en af verdens mest anerkendte film – folk i alle aldre og i alle dele af verden kender til Anakin Skywalker og hans søn Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Han Solo, Jabba the Hut eller Darth Vader, fordi Star Wars er kultfilm. Hos CDON.COM finder du det største Star Wars film univers. Tag f.eks. med Anakin Skywalker i Episode 1 på sin jagt efter at blive Jedi-ridder, hvor han møder Obi-Wan Kenobi og hans mester for første gang. I denne episode står de mørke kræfter til at invadere deres planet og der skal derfor handles. I efterfølgeren, Episode 2, bliver Padmé Amidala udsat for mordforsøg, hvorfor Anakin Skywalker pådrager sig selv det ansvar, at beskytte hende. Vi befinder os i begyndelsen a Klonkrigene og under beskyttelsen forelsker Anakin sig i Padmé, men opdager samtidig også sin egen mørke side. Mangler du at se Episode 3, hvor republikken smuldrer og det galaktiske imperium rejser sig. Da Anakin Skywalker giver efter for mørket i ham, står galaksens skæbne og eneste håb i de heroiske hænder på Anakins egne børn. Hele Star Wars samlingen kan findes hos CDON.COM og kan redde enhver kedelig tirsdag aften eller decideret film-aften med familie eller venner. Tryk play på DVD’en eller Blu-Ray’en og lad dig rive med ind i det spændende Star Wars-univers i en galakse langt væk.

Star Wars – kultfilm for enhver

Hos CDON.COM finder du alle syv episoder på både Blu-Ray og DVD. Er du til de gamle film, mangler du at se de nye film eller er du simpelthen bare gået glip af Episode 4, så tøv ikke. Hos CDON.COM kan du finde lige præcis hvad du søger, og så endda til den bedste pris. Det går jo ikke, at du er gået glip af hvordan den unge landmand Luke Skywalker, søn af Anakin Skywalker, starter sin Jedi-træning da han møder Obi-Wan Kenobi i Episode 4. En film som også byder på den legendariske redningsmission sammensat af Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca og Han Solo, da de skal redde Prinsesse Leia fra Darth Vader og Imperiets rumskib. En mission som på forhånd virker halvumulig, og hvor man ikke kan tænke meget andet end ”may the force be with you, Luke”.

Selv de nyeste Star Wars film

Der er mange der kun har set de første tre, måske fire, Star Wars film. Hos CDON.COM har du muligheden for at få fingrene i alle episoderne, og det kan virkelig anbefales, at du ser samtlige af de syv episoder. Om du er en kæmpe Star Wars fanatiker, Star Wars skabs entusiast eller bare har set én af filmene som du fandt rigtig underholdende, så vil du ikke gå glip af hverken nye eller gamle Star Wars film. I Episode 6, som også hedder ’Return of the Jedi’, forbereder Imperiet sig på at knuse Rebelalliancen – sideløbende følger man Luke Skywalker, da han heroisk må redde Han Solo fra Jabba the Hutt, og til sidst står overfor en ondskabsfuld duel mod sin far, imens Darth Vader står overfor et yderst betydningsfuldt valg. Gå ikke glip af en eneste del af den legendariske saga, og bestil den samlede Star Wars box med episoderne 1-6. Du har samtidig mulighed for at forudbestille den syvende og nyeste film, som er intstrueret af J.J. Abrams og som fås på både Blu-Ray og DVD på CDON.COM – en film, som har en midlertidig releasedato sat til d. 21. april 2016. Du vil vel ikke gå glip af Luke Skywalker, Han Solo og Chewbaccas jagt på galaksens fred, vel? Bestil dine film til første række, allerede i dag