Skøjter og ishockey

 • Lo-Bloo Aerofit Voksen (16+) – C...

  • UDVIKLET AF ATLETER: Dette er ikke en hvilken som helst cup! Lo Bloo har udviklet et patenteret komfortsystem som byder på optimal skridtbeskyttelse. Firmaets grundlæggere har selv konkurreret på højeste niveau i MMA, Muay Thai, og andre kampsporter og kan derfor alle blive enige om, at det er vigtigt, at ens cup både er behagelig og effektiv.
  • SIKKER SPARRING: Denne model er fremstillet i skudsikkert materiale som er mere smidigt og ergonomisk end en traditionel cup. Produktet bliver på sin plads og bemærkes næsten ikke, takket være dens aftagelige silikonekant som hjælper med at beskytte dig.
  • SLUT MED KONSTANTE JUSTERINGER: Der findes intet værre end en cup som sidder ubehageligt, bevæger sig, eller løsner sig. Med Lo Bloos komfortsystem er det nemt at justere din cup så den bliver på sin plads. Efter første justering kan du nemt og hurtigt tage din cup af uden yderligere justeringer. Produktet kan naturligvis vaskes.
  • SIKKER BESKYTTELSE ELLER PENGENE TILBAGE: Vi føler, at Lo Bloo tilbyder den bedste beskyttelse på markedet. Hvis du ikke er enig kan du returnere din cup og enten modtage en ny eller få pengene tilbage – vi sætter ikke spørgsmålstegn ved din beslutning.
  • SLUT MED SMERTE FRA LAVE SLAG: Hvis du oplever smerte ved et lavt slag til skridtet er det fordi din cup ikke sidder tæt nok på din krop. Det er præcis dette som gør Lo Bloo unik: med vores komfortsystem er vores cup nemlig behagelig, bevægelig, og yderst beskyttende.
  289 kr