Skøjter og ishockey

 • Lo Bloo Aerofit Voksen +16 profe...

  • DESIGNET AF SVENSKE KAMPSPORTS OLYMPIER. Aerofit blev designet med en klar en mål: at yde tilstrækkelig beskyttelse i enhver situation uden at forhindre bevægelse eller distrahere i atleten. Dette er langt den bedste beskyttelse af stående og siddende sportsgrene som kickboxing, ishockey, fodbold, rugby, mountainbike og BMX (til MMA, grappling og lignende nærbilleder har vi udviklet Thai Cup 2.0).
  • PATENTERET ERGONOMI GØR 100% BESKYTTELSE OG BEFRIELSE GRATIS. Takket være Lo Bloos patenterede komfortsystem følger Aerofit dine bevægelser og giver 100% beskyttelse i enhver tilstand. Vibrationer og strenge forhindres, og strømmen fra stød fordeles jævnt og effektivt. Du kan flytte så frit og hurtigt som uden beskyttelse. Sår i sår kan du glemme. Din Aerofit er faktisk så behagelig at du næppe vil bemærke, at det overhovedet er.
  • ALTID GODT AT BRUGE. Du indstiller Aerofit til dig en gang for alle, så bare tænd den igen og igen - for at ændre, hvis du går prangende.
  • CE-MARKEDSSTRUKTURITET. Aerofit er lavet af polycarbonat - det samme materiale, der anvendes i skudtæt beskyttelse - og leveres med livstidsgaranti. Det er næsten uforgængeligt. Så uanset hvad du tilfældigvis er, kan du føle dig helt sikker.
  • FORSYNINGSHYGIENE OG GARANTI. Et glat dæk uden tekstur forhindrer bakterieopsamling, og hele beskyttelsen kan vaskes af maskinen. Og hvis du ikke er enig i at dette er den bedste beskyttelse, du har haft, får du pengene tilbage - selv efter at du har brugt din Aerofit på træning eller konkurrence.
  289 kr