Fitness & træning

 • Lo-Bloo Aeroslim Female Pelvic P...

  • DESIGNET AF SVENSKE KAMPSPORTS OLYMPIER. Aeroslim er designet med et klart mål: at give tilstrækkelig beskyttelse i enhver situation uden at forhindre bevægelse eller distraherer atleten. Dette er langt den bedste beskyttelse til stående og siddende sportsgrene som kickboxing, ishockey, fodbold, rugby, mountainbike og BMX.PATENTERET ERGONOMI GØR 100% BESKYTTELSE OG BEVÆGELSE. Frihed Takket være Lo Bloos patenterede komfortsystem følger Aeroslim dine bevægelser og giver 100% beskyttelse i enhver tilstand. En blød aftagelig silikone strimmel forhindrer vibrationer og vendinger, og strømmen fra stød fordeles jævnt og effektivt. Du kan flytte så frit og hurtigt som uden beskyttelse. Sår i sår kan du glemme. Din aerosol er faktisk så behagelig at du næppe vil bemærke, at det overhovedet er.
  • ALTID GODT AT BRUGE. Du opstiller Aeroslim for dig en gang for alle, så bare tænd den igen og igen - for at ændre, hvis du går prangende.
  • CE-MARKEDSSTRUKTURITET. Aerosol er lavet af polycarbonat - det samme materiale, der anvendes i skudtæt beskyttelse - og leveres med livstidsgaranti. Din Aeroslim giver dig virkelig ro i sindet. Det er ligesom en yderligere ubrugelig del af jer; noget du ikke behøver at tænke på overhovedet. Uanset hvad du tilfældigvis er, kan du føle dig helt sikker.
  • FORSYNINGSHYGIENE OG GARANTI Et glat dæk uden tekstur forhindrer bakterieakkumulering, og hele beskyttelsen kan vaskes med maskine. Og hvis du ikke er enig i at dette er den bedste beskyttelse du har haft, kan du få dine penge tilbage - selv efter at du har brugt din aeroslim på træning eller konkurrence.
  239 kr