Sport og træning

  • Titan Fitness Spinbike SB4700

    En spinbike som opfylder krav fra den veltrænede motionist. Bike har et svinghjul på 11 kg, og har justerbare cantilever bremseklodser. Saddel kan justeres horisontalt og vertikalt. Styr kan justeres i højden. Højde, saddel. Max 100 cm / min 80 cm. Styr: max 95 cm / min 87 cm. Flaskeholder: Ja Stål pedal med indstik til at holde sko. Look/SPD kan ikke anvendes. Kædetræk. Kra...

    1699 kr
    121 kr/måned
    Ord. pris 2499 kr
 
Her finder du din komplette trænings- og sportsbutik på nettet. Her kan du vælge løs mellem massevis af sports- og træningstøj, -sko, -udstyr og -tilbehør uanset sports- og træningsform. Læs mere

Din komplette træningsbutik på nettet

Under Fitness og træning finder du alting, relateret til træning og et sundere liv. Du kan blandt andet købe træningsredskaber og -udstyr til både træningscenteret og til hjemmet, kosttilskud, træningstilbehør, produkter til yoga, Cross fitness, cirkel- og styrketræning – og selvfølgelig diverse træningssko og –tøj, som du har brug for, for at gøre træningen både bedre og sjovere.

I løbeafdelingen findes et bredt sortiment indenfor løb og vandring. Vil du holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren, kan du købe funktionelt løbetøj og funktionelle løbesko til rigtigt gode priser. Du finder også tilbehør som pigsko, skridttællere, beskyttelsesudstyr, drikkedunke, holdere m.m.

Gå ikke glip af det store udbud indenfor alle mulige sportsgrene såsom f.eks. fodbold, golf, tennis, floorball, for blot at nævne nogle få af de segmenter, du kan finde.

Vi har også de store varemærker som Adidas, Nike, Reebok, Casall, 2XU, Skins, Puma, Nemline, Craft, Polar og mange flere.

Anvend venstrenavigeringen for at se de forskellige afdelinger, for at finde det du behøver. Bestil fra os, så får du hurtig levering.

2XU adidas Craft Garmin Titan fitness
Newline Wilson Puma Nike polar
Reebok Röhnisch Salomon Skins Under Armour

Vis alle varemærker