ANNONCE
Abonnér på julekalenderen

The Sims 3: Sove og Badevaerelse (DK) (PC-Mac)

The Sims 3: Sove og Badevaerelse (DK) (PC-Mac)
Tip en ven

Tip en ven

199 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Fragt: 29 kr


Download
169 kr

(PC/MAC-Download)

Når du forudbestiller et spil på On Demand så lægges produktet under 'Mine produkter - Spil' på redownloadsiden. Du kan derefter logge ind på redownloadsiden på releasedagen (00:01) og påbegynde downloadningen af dit spil. Produktnøgler publiceres på redownloadsiden og sendes på mail.

Luksuriøst soveværelse- og badeværelsespynt - plus romantisk undertøj! Øst, vest, hjemme bedst! Uanset om dine simmere slapper af med et boblebad i deres luksuriøse badeværelse, tager sig en skraber i deres fortræffeligt indrettede soveværelse eller viser noget lækkert undertøj frem for deres udkårne, så vil The Sims 3 Mastersuite Xtra pakken sætte lidt ekstra kulør på hjemmefronten! Dine simmere kan slappe af med de smarte sæt til soveværelset, spa-inspireret møblementet til badeværelset samt romantisk lingeri og frisurer.

  • Skab den ultimative mastersuite med en romantisk himmelseng, en stol i 40'er-stil og meget mere.
  • Giv dine simmeres badeværelse en makeover med et moderne spa-inspireret møblement, der indeholder et luksuriøst toiletbord og et lækkert badekar.
  • Tilføj de vigtige små ekstra detaljer. Alle de små ting, der skaber den rette stemning, lige fra vaser med blomster til stearinlys og rosenblade.
  • Klæd dig på til lejligheden. Uanset om din simmer har et romantisk stævnemøde eller skal nyde en stille aften hjemme, vil det nye lækre undertøj vække begejstring.
  • Fuldend stilen med en afslappet og elegant frisure, der komplementerer din simmers nyfundne begejstring for afslapning.
Kategori: Børn, Familie, Sims  Ekspansion pack: Ja  
Releasedato: 2012-01-26  Forventet leveringstid: 2-5 arbejdsdage 
Artikel nr.: 3017078382  Manufacturer:  

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

Læs de komplette forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »