Syndicate (PS3)

Syndicate (PS3)
  • Voksenklassificeringen anvendes, når niveauet af vold når et stadie, hvor der afbildes grov vold og/eller elementer af specifikke typer vold. Grov vold er næsten umulig at definere, da vurderingen i mange tilfælde er subjektiv, men kan generelt klassificeres som afbildning af vold, som fremkalder en følelse af væmmelse hos den, der betragter det.
Tip en ven

Tip en ven

-20%

79 kr
Ord. pris 99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Fragt: 29 kr

2069 - Den udviklede verden styres ikke længere af politikere, og er blevet delt op i regioner styret af mega-selskaber, der er kendt som syndikater. Tag rollen som Miles Kilo syndikatets Eurocorps sidste agentprototype og begiv dig ud på et brutal action-eventyr, næret af korruption og hævn.
  • Chipforstærket spil: Sænk tidens hastighed, se gennem vægge, og gennemtræng din fjende og alt digitalt i verdenen med Dart Vision - et neuralt DART 6-chipimplantat, der lader dig interface direkte med Dataverset.
  • Samarbejde for fire spillere: Saml dit syndikat, og opnå global dominans. En online-samarbejdsoplevelse for fire spillere som ingen anden med chipforstærket spil og ni missioner fra det originale Syndicate.
  • Brutal FPS-oplevelse: Udslet dine fjender med et arsenal af futuristiske våben, der kan opgraderes, samt panser og udstyr, så du kan høste deres chipteknologi til personligt brug og af ren og skår grådighed.
  • Sci-fi-fiktion: Kast dig ud i Syndicates verden i 2069 med en sci-fi-historie i verdensklasse, som er skrevet af den internationale bestseller-forfatter Richard Morgan.


Kategori: Action, Adventure, FPS  Ekspansion pack: Nej  
Releasedato: 2012-02-23  Forventet leveringstid: 2-5 arbejdsdage 
Artikel nr.: 3015652792  Manufacturer: Starbreeze Stud. 

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%