Super Mario Odyssey

 • Super Mario Odyssey

  (Nintendo Switch)

  Begiv dig ud på et helt nyt, storslået Mario-eventyr! Tag med Mario på et kæmpestort, verdensomspændende 3D-eventyr og brug hans utrolige evner til at samle såkaldte Power Moons så du kan få fart på Marios luftskib, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulde bryllupsplaner! Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfavoritterne ...

  444 kr
  71 kr/måned
  Ord. pris 499 kr
 • Nintendo Switch Super Mario Odyssey Edition (Digital Copy)

  (Hardware)

  Spilkonsollen til hjemmet, som du kan tage med dig hvor som helst. Med denne pakke følger en downloadkode til spillet Super Mario Odyssey. Denne pakke indeholder spilkonsollen Nintendo Switch, spillet Super Mario Odyssey og en sort dockingstation samt røde Joy-Con. Pakken indeholder alle kabler og strømforsyninger, der skal til for at komme i gang med at spille. Indhold Nint...

  2990 kr
  173 kr/måned
  Ord. pris 3490 kr

Super Mario Odyssey får topkarakter!

IGN hylder Super Mario Odyssey!

Mario-spil har eksisteret næsten lige så længe som spilkonsoller, men heldigvis har Mario altid udviklet sig. Vi får sjældent den samme Mario to gange. Super Mario Odyssey lever op til løftet om originalitet og innovation.
Spillet forsætter i sand Mario-stil med herlige karakterer og verdener samt platforms-action i topklasse, samtidig med at spillet introducerer innovative og uventede funktioner. Her væves alt sammen i et mesterværk.Super Mario Odyssey E3 2017 trailer

Kan dette være det fedeste spil, der er blevet præsenteret på E3? Tjek traileren til Super Mario Odyssey ud, så kan du selv afgøre det.

Super Mario Odyssey

I Super Mario Odyssey kan du udforske kæmpe 3D-verdener fyldt med hemmeligheder og overraskelser, som for eksempel nyt tøj til Mario og masser af måder at interagere med omgivelserne på.

Udforsk nye områder som Pixel Mario, drønt rundt i køretøjerne, og oplev HD rumble-funktionen i dine Joy Con-kontroller.

Ræk den ene Joy Con-kontrol til en ven, og mor jer med at spille sammen. Spiller nummer ét styrer Mario, mens spiller nummer to styrer Marios nye ven Cappy.