Skylanders Superchargers

Fuld fart i Skylanders Superchargers!
Skylanders er tilbage. Denne gang med transportmidler, der gør, at du kan udforske Skylands med fuld fart.
Kør på land, stryg over vandet eller flyv gennem luften.
Med forskellige transportmidler kan du finde nye og spændende pladser at udforske – saml dem alle, for at kombinere dem med de nye skylanders-figurer.

Superchargers

Superchargers-figurer

I Skylanders Superchargers møder vi en helt ny slags helte. Disse helte kaldes for Superchargers og har mægtige egenskaber, angrebsegenskaber og nye våben til rådighed. Der kommer 20 superchargers-figurer og 20 transportmidler, som du kan kombinere dine figurer med. Husk at kombinere den rette figur med det rigtige transportmiddel for at få maksimal effekt!
Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers-transportmidler

Transporter dig gennem Skylands med fuld fart – og bekæmp fjender – i mægtige transportmidler, som er specielt tilpasset Skylanders. Gennem luft, vand og på land med forskellige transportmidler, og find alle hemmeligheder, som Skylands byder på. Skylanders Superchargers begrænser dig ikke til dine transportmidler – du kan også spille med dine skylanders på jorden, ligesom i tidligere spil. Spænd sikkerhedsselen og forbered dig på et tempofyldt eventyr!
Skylanders Superchargers

Skylanders Trap Team - Starter Pack

Startpakken indeholder: 1 computerspil, 1 fangtanium-portal, 2 Skylanderfigurer, 2 fælder, 1 samleplakat med figurer, 2 klistermærkeark med hemmelige koder og 2 byttekort.

Skylanders Trap Team – Figurer

Med et nyt Skylanders kommer der selvfølgelig flere figurer! Indtil videre er det kun 2 figurer fra Skylanders Trap Team som er blevet vist frem.

De figurer som er først ude er Food Fight og Snap Shot som også følger med i Skylanders Trap Team Starter Pack.  Vi ser frem til at få flere figurer at se og opdaterer så snart vi har flere nyheder.
2014-04-25

Skylanders Trap Team – flere figurer!

Nu er der flere figurer til det kommende Skylander Trap Team. De nye figurer fra Skylanders Trap Team hedder: Wallop, Gear Shift, Torch og Crypt King. Samtlige af disse nye Skylanders figurer ser rigtigt hårdkogte ud og vil uden tvivl jage en skræk i sine fjender.
2014-07-08


Skylanders Trap Team – Saml på Bosser

Fang mægtige bosser som du kan anvende mod dine fjender!
Vi har mødt flere frygtindgydende fjender i Skylanders spillene, men aldrig fået chancen for at spille som disse hårde karakterer.
I Skylanders Trap Team får vi nu den mulighed og sådan fungerer det.

  1. Besejr en boss i Skylanders Trap Team
  2. Når bossen er besejret anvender du en Traptanium krystal sammen med Traptanium portalen
  3. Bossen er nu din og kan anvendes i spillet.

Skylanders Trap Team Starter Pack