Playstation VR

Playstation VR

Playstation VR kræver en Playstation 4-konsol for at kunne anvendes.

 • Playstation 4 + Infamous: Second Son (EU Import)

  (Hardware)

  Vi præsenterer PlayStation 4 - Det mest kraftfulde system Der har aldrig før været et spilsystem, der er lige så avanceret som PlayStation 4. Forbløffende grafik, tilpasset hukommelse uden sidestykke og processorer, der er 10 gange så kraftige som dem i PlayStation®3, har givet spilbranchens mest innovative hjerner frit spil, når det handler om at skabe større, vildere og me...

  3490 kr
  193 kr/måned
  Ord. pris 4799 kr

Playstation VR kommer til efteråret

Sonys konkurrent til Oculus Rift og HTC Vive har endelig fået en releasedato. Playstation VR, som VR-hjelmen til Playstation 4 hedder, kommer i oktober rundt omring i hele verden. Hvis bare efteråret kunne komme hurtigere! Med Playstation VR kan du spille masser af specialdesignede VR-spil, hvor du selv bliver suget ind i spiloplevelsen. Sony regner med, at omkring 50 titler kommer på markeden inden årets udgang.

Hjelmen har også en Cinematic Mode, hvor du kan spille alle dine Playstation 4-spil, og se film, i et virtuelt rum. Playstation VR vejer ikke mere end 610 gram og registrerer, når du vrider og drejer hovedet. For at kunne anvende hjelmen er det også nødvendigt med et Playstation Camera.

Hundredevis af spil under udvikling til Playstation VR

At Playstation VR bliver den vildeste måde at spille Playstation 4-spil på er ingen nyhed. Men med ny teknologi kræves der også gode spil. Så er det jo et held, at der er en masse spil under udvikling til Playstation VR. Sony har bekræftet, at omkring 50 spil til Playstation VR vil blive udgivet, inden året er slut, blandt andet Assassin’s Creed VR, Tumble VR og VR Worlds.

Herudover arbejder over 250 virksomheder på spil til Playstation VR, blandt andet bliver Star Wars: Battlefront tilpasset til VR. Masser af spil at udforske i den virtuelle verden, altså.