Wii U

Nintendo Wii U er den sidste nye spillekonsol fra Nintendo, som endnu en gang vil forandre vores måde at spille på radikalt. For første gang kan du nu nyde de klassiske Nintendo-titler i et helt nyt view– spil Mario Kart 8, New Super Mario U og The Legend of Zelda: Wind Waker HD med krystalklar højtopløst grafik. Desuden er Wii U bagud-kompatibel med de fleste spil fra forgængerens omfattende udbud.
Læs mere

Nintendo Select

Wii U - Information

Mest banebrydende er håndkontrollen, som gør op med alle konventioner om, hvordan en håndkontrol skal se ud og fungere – men på den helt rigtige måde. Wii U GamePad har en 6,2” stor LCD-pegeskærm i 16:9-format, som bogstaveligt talt giver dine spil en ekstra dimension. Wii U GamePad har desuden indbygget bevægelsessensorer, et frontkamera, indbygget mikrofon, stereohøjtalere og vibrationsfunktion.


Håndkontrollen tilsluttes trådløst til Wii U og åbner, takket være sin pegeskærm, helt nye døre for spiludviklere. Spillene kan flyde frit mellem skærmen på Wii U GamePad og dit TV, hvilket tillader dig at integrere på et helt nyt plan. Den store skærm lader dig desuden streame mange af dine Wii U-titler direkte på håndkontrollen – uden overhovedet at tænde for TV’et.


Ligesom konkurrenterne har Nintendo satset på onlinetjenester med sit eget Miiverse. Her kan du, via nettet, spille med venner, familie og andre mennesker i hele verden. Naturligvis er det også muligt at kommunikere ved hjælp af det indbyggede kamera og skærmen på håndkontrollen. Du kan også købe og downloade komplette spil, gamle Nintendo-klassikere og nyt indhold til de spil, du allerede har.


Ligesom sin forgænger er Wii U begavet med meget innovativt tilbehør. Når du kompletterer med ekstra håndkontroller, behøver du ikke at investere i en fuldt udrustet Wii U GamePad, for at spille med vennerne – alternativet er i stedet; den meget kompetente Wii U Control Pad Pro. Et andet højdepunkt blandt tilbehør er fitnesspakken Wi Fit U.