Nintendo Wii

Her finder du det meste til Nintendo Wii: alt, lige fra ekstra håndkontroller og konsoller til praktiske tasker, specialdesignede til at transportere og beskytte din Nintendo med stil.
Læs mere

Tilbehør - Nintendo Wii

Wii - Information

Nintendo Wii revolutionerede spillemarkedet med sin innovative kombination af håndkontroller med bevægelsessensorer - et koncept, som konkurrenterne forsøgte at imitere, uden aldrig rigtigt at nå op på samme niveau, som Nintendo. Takket være Wii Remote Plus, Wii Nunchuck, og en række rigtigt gode børne- og familiespil, som udnyttede diverse funktioner maksimalt, indtog Nintendo Wii førstepladsen som den mest populære spillekonsol blandt børnefamilier.

Man behøver ikke at være barn eller forældre, for at værdsætte klassikere som The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy eller nogle af de mange andre underholdende arkadespil. Spiludbuddet er komplet og meget omfattende. Selv om Nintendo, for noget tid siden, har sendt Wiis efterfølger på markedet, er Wii stadig en attraktiv maskine, takket være sine mange fans og sit kontinuerligt voksende spiludbud.

Der findes også en ny og endnu mere prisbillig version af Wii på markedet: Wii Mini. Som navnet antyder, er konsollen betydeligt mindre end den allerede beskedent dimensionerede originalversion. Wii Mini findes i rød og sælges i kombination med et sæt håndkontroller og Mario Kart Wii. Selv prisen kan kaldes Mini, hvilket indebærer, at det kan være en af de mest overkommelige spillekonsoller, hvad angår prisen, som findes på markedet p.t.

Nintendo Wii kompletteres af tjenesten WiiWare, hvor man kan downloade spil og apps direkte til konsollen. Her får man også tilgang til 100-vis af klassiske arkadespil, som kan downloades og spilles med Wii's Virtual Consol-funktion. Andre nævneværdige funktioner er bl.a. en browser og muligheden for at se streamet film og TV-serier med Netflix-programmet. Med andre ord er din Wii altså som et lettere mediecentersystem.