Nintendo Switch

 • Nintendo Switch Super Mario Odyssey Edition (Digital Copy)

  (Hardware)

  Spilkonsollen til hjemmet, som du kan tage med dig hvor som helst. Med denne pakke følger en downloadkode til spillet Super Mario Odyssey. Denne pakke indeholder spilkonsollen Nintendo Switch, spillet Super Mario Odyssey og en sort dockingstation samt røde Joy-Con. Pakken indeholder alle kabler og strømforsyninger, der skal til for at komme i gang med at spille. Indhold Nint...

  3490 kr
  193 kr/måned
 • Super Mario Odyssey

  (Nintendo Switch)

  Begiv dig ud på et helt nyt, storslået Mario-eventyr! Tag med Mario på et kæmpestort, verdensomspændende 3D-eventyr og brug hans utrolige evner til at samle såkaldte Power Moons så du kan få fart på Marios luftskib, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulde bryllupsplaner! Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfavoritterne ...

  499 kr
  73 kr/måned

Nintendo Switch unboxing

Forældrekontrol – Nintendo Switch

Nintendo har udviklet en genial måde for forældre at holde styr på børnenes Nintendospil på via en app til smartphones. Ud over muligheden for at sætte begrænsning på spil, der er forbudt for børn, på Nintendo Switch, kan forældre også overvåge, hvor længe børnene spiller, hvilke spil de kan lide, og i værste fald også slukke for spil. Se videoen, for at få mere at vide om forældrekontrol til Nintendo Switch.

Dette er Joy-Con til Nintendo Switch

Dette er Joy-Con til Nintendo Switch

En eller to kontroller, lodret eller på siden, styret med bevægelser eller traditionelle knapper. Joy-Cons og Nintendo Switch vil give dig total kontrol og fleksibilitet.
Væk spillene til live med bevægelseskontor, der er nem at bruge – som Wii.
Du kan også sætte kontrollerne sammen med et greb til en traditionel kontrol til Nintendo Switch.
Alt afhængigt af spillet kan du normalt have en joy-con i hver hånd, eller give den anden til en ven, så I kan spille multiplayer-spil sammen.
Endelig kan du også sætte kontrollerne fast direkte på siderne af Nintendo Switch for at få en bærbar kontrol.

Ny info om Nintendo Switch: 13/1

Ny info om Nintendo Switch: 13/1

Hold øjnene åbne fredagen d. 13/1, hvor Nintendo kommer med info om deres nye konsol Nintendo Switch. Blandt andet vil man få mere at vide om, hvilke spil der lige nu er i gang med at blive udviklet.

Morgenfriske fans kan se live-udsendelsen kl. 05:00 her: http://www.nintendo.co.uk/