Nintendo DS

Find fede spil i alle genrer her

Er du den heldige ejer af en Nintendo DS? Så vil vores udvalg af spil til denne konsol være en sand skattekiste for dig. En håndholdt spillekonsol som Nintendo DS er utrolig praktisk at have med sig i tasken, for den fylder næsten ingenting. Dertil kommer spillene, hvor du kan finde et så stort udvalg at der er noget for alle uanset alder, køn og interesser. Det giver praktisk talt garanti for, at den genre, du holder mest af, også vil være repræsenteret i vores udvalg. Du kan for eksempel finde rigtig mange af de kendte franchises til Nintendo DS, såsom Lego, Mario Kart, Frost, og TV-serier for både børn og voksne. Der er også spil specielt udviklet til dig, der skal slappe af efter en lang dag og bare vil lade tankerne vandre. Dyre-elskere kan også få afløb for al den omsorg og kærlighed, de har i sig, med et spil hvor man passer og opdrager dyr. På samme måde kan fashionistaen slippes løs i modespil.

Den bedste, håndholdte spillekonsol

Nintendo DS er virkelig en populær spillekonsol - så populær, at den faktisk er den bedst sælgende, håndholdte spillekonsol i verden! Intet under, at der findes så mange spil til den, og så mange børn, unge og voksne med glade minder om den. Den udkom i 2004, og den er siden blevet opgraderet nogle gange i forskellige versioner. Der er DS Lite, som er en letter version med lysere skærme, og DSi, med forbedret hardware og detaljer. Den nyeste af de nye er 3DS, som du kan finde i sin helt egen kategori. Oprindeligt var Nintendo DS bare et eksperiment, fordi Nintendo ikke var sikre på, hvad de skulle gøre for at tilfredsstille alle deres kunder. Efter populariteten af Gameboy og Gamecube var det nemlig vigtigt for dem at komme ud med noget nyt, som alle ville kunne lide. Heldigvis blev Nintendo DS så populær, at den hurtigt blev anerkendt som storebror og efterfølger til de tidligere, håndholdte spillekonsoller fra Nintendo. Prøv selv, køb nogle nye spil, og slå dig løs!

Nintendo DS er perfekt til den rejsende

Du behøver ikke at være barn for at have en Nintendo. Alt, du behøver, er en barnlig sjæl og en kærlighed for at spille spil, så er hele universet åbent for dig. Denne håndholdte spillekonsol er ideel for jer, der holder af spil, men oftest er på farten og ikke lige har tid til at hive computeren med dig. Derudover er denne version nu lidt ældre og er derfor god, hvis du gerne vil se, hvad alt postyret drejer sig om, uden at skulle tømme pengepungen. Det betyder selvfølgelig også, at de små nemt kan være med, for et par uheld hist og her gør ikke så meget, når du har købt produktet til en god pris. Et mistet spil i ny og næ gør heller ikke noget, for du kan købe et nyt til gode penge! Se, hvad du kan finde her af forudbestillingstilbud til din konsol, og få fingrene i det nyeste nye inden alle de andre. Så kan du slippe dit indre barn løs, og nyde alle de nye spil!