NHL 16 (Xbox One)

NHL 16
Tip en ven
149 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
Forudbestil EA SPORTS NHL 16 og få op til 15 HUT-pakker i Hockey Ultimate Team!


NHL 16, der bygger på endnu flere input fra vore fans end nogensinde før, går på isen med helt nye måder at konkurrere som et hold på, nye spilmuligheder til alle de mest populære single-player-varianter, nyskabelser til alle positioner på isen og en uovertruffen kampdag-atmosfære.

Ishockeysporten bringes til live i en konkurrence- og holdbaseret spiloplevelse. Med en kombination af både tempo, færdigheder og fysik vil samtlige spillere sætte deres aftryk på isen, uanset deres rolle eller position på holdet. Så få fat i dine venner og kast jer ud i 6-mod-6-onlineholdkampe, online-co-op fra sofaen eller den videreudviklede EA SPORTS Hockey League og bevis, at et godt hold kan vinde over selv de bedste individualister.

Uanset om du foretrækker at styre din egen klub fra lænestolen, vil udleve din drøm om en karriere som NHL-spiller eller har lyst til at opbygge dit ultimative drømmehold, byder NHL 16 på single-player-oplevelser for enhver smag – med nye spilmuligheder, som du aldrig før har set i EA SPORTS NHL.

Målscorer, defensiv spiller eller målmand – NHL 16 leverer en afbalanceret spiloplevelse, der sikrer, at alle positioner på isen kan blive afgørende for dit holds sejrschancer. Med nye spilmuligheder for såvel forsvar som angreb vil dine spillere få en række nye værktøjer, der kan hjælpe dem med både at sende pucken i mål og samtidig forhindre modstanderne i at score. 

Sidst men ikke mindst så vil NHL 16 bringe sporten til live med en atmosfære, der varierer fra arena til arena, de mest realistiske spillere til dato og kommentatorer, som følger kampenes udvikling og lader dig mærke den vilde stemning som aldrig før.

NYE MÅDER AT SPILLE SOM ET HOLD PÅ:

 

 • Det nye EASHL – Slib skøjterne og få fat i dine venner, for EA SPORTS Hockey Leagueer tilbage! Denne populære online-holdspilvariant er blevet videreudviklet og giver dig nu mulighed for at vælge specialiserede spillertyper, som er med til at skabe en afbalanceret og konkurrencebaseret oplevelse på den digitale is. Spillernes egne færdigheder og jeres evner til at finde sammen som et hold vil være den afgørende faktor, når vinderen skal findes.

 

 • 6-mod-6-onlineholdkampe – Spil online med op til tolv skøjtekrigere – inklusive brugerstyrede målmænd. Med udgangspunkt i virkelighedens NHL-trupper kan du nu deltage i rangerede lynkampe mod spillere fra hele kloden eller invitere dine venner til at deltage i en privat gang online-holdtræning, inden I prøver kræfter med EA SPORTS Hockey League.

 

 • Online-co-op fra sofaen – Den perfekte måde at spille på, når du og dine venner har lyst til at læne jer tilbage i sofaen, slå jer sammen og kaste jer ud i en gang drop-in-ishockey online. Det er den bedst mulige måde at optræne jeres holdspil-færdigheder på, inden I for alvor skøjter ud i de helt store online-holdkampe eller i EASHL.  

 

EN MÅDE AT SPILLE PÅ FOR ALLE ISHOCKEYFANS:

 

 • Styr dit hold: Spillermoral – At styre dit eget hold handler om meget mere end blot at samle de bedste spillere. Det handler om at få dem til at spille godt sammen. Alle spillerne på dine NHL- og AHL-hold har vidt forskellige personligheder, som du skal holde styr på. Du skal med andre ord håndtere både transferkrav, forholdet mellem spillerne og meget mere ved at indkalde til mandskabsmøder eller justere på din opstilling for på den måde at påvirke dit holds præstationer på isen.  

 

 • Be a Pro: Skab dit eget eftermæle – Den måde, du spiller på, vil diktere, hvilken type spiller du udvikler dig til ved hjælp af det helt nye “Be a Pro”-progressionssystem. Præstationerne på isen påvirker direkte de færdigheder, du udvikler og sikrer dermed, at din egen spiller afspejler din spillestil. I NHL 16 vil du desuden igen få mulighed for at springe direkte til dit næste skifte på isen og forsøge, om du kan kæmpe dig hele vejen fra CHL-rookie til NHL-superstjerne.

 

 • Hockey Ultimate Team: Single-player-sæsoner – NHL-seriens mest populære spilvariant bliver nu endnu bedre. Forbedret spillerstyring og introduktionen af HUT-single-player-sæsoner giver dig nye måder at finpudse dine færdigheder på, inden du går online i HUT-online-sæsoner eller udfordrer dine venner ved hjælp af den særlige ”Play a Friend”-funktion.

 

 • Visuel træning på isen – Uanset om du er NHL-nybegynder og har brug for gode råd, eller er en hærdet is-veteran, der ønsker at finpudse dine færdigheder, vil dette nye træningsværktøj hjælpe dig med at skærpe både dine offensive og defensive evner. Visuelle hjælpemidler udpeger skudretning, afleveringsmuligheder, umarkerede holdkammerater og meget andet.    

 

FULD KONTROL FRA ALLE POSITIONER:

 

 • Præcisionsskøjteløb – Benyt et nyt skøjteværktøj, der giver dig mulighed for at udføre avancerede skøjtebevægelser med din spiller i enhver situation. Når du er i defensiven, kan du hurtigt bremse modstandernes afleveringer og opfange pucken, og mens du i offensiven kan kontrollere blueline, når du er i overtal, og bringe dig selv i position til det perfekte slagskud.

 

 • Naturlig puckkontrol – Evnen til hurtigt at kontrollere en aflevering eller opfange en løs puck kan være forskellen på at skabe en scoringsmulighed eller bliver tacklet ind i banden. Den forbedrede mulighed for at få fat i pucken sikrer en mere glidende overgang, når du modtagere pucken, uanset hvilken position du befinder dig i – dermed får du mere tid og bedre kontrol, mens du overvejer dit næste træk.  

 

UOVERTRUFFEN KAMPDAG-AUTENTICITET:

 

 • Vidt forskellig arena-stemning – Den uovertrufne arena-autenticitet bliver nu endnu bedre med tilføjelsen af autentiske arena-effekter og
  -indslag – inklusive holdspecifikke jubelscener, maskotter, tilråb og særlige rekvisitter som fx fyrtårnet ved Xcel Energy Center i Minnesota.

 

 • Historiebestemte kommentatorer – Doc Emrick, Eddie Olczyk og Ray Ferraro er tilbage og klar til at lægge endnu flere følelser i deres kommentatorarbejde. Hør Doc hæve og sænke stemmen i takt med begivenhederne på isen og lyt til Eddie og Ray, når de vurderer NHL-sæsonens op- og nedture. En udvidet tv-præsentationspakke fra NBC SPORTS og helt nye førkamp-introduktioner gør dramaet levende på flere måder end nogensinde før.

 

 • Superstjerne-autenticitet – Forbedrede ansigts-træk og nye udstyrsdetaljer, som er synonyme med ligaens topspillere, tilføjer et nyt lag af spiller-autenticitet. Benyt disse nye udstyrselementer til at justere på dine egne, selvskabte spillere for at give dem hver deres unikke look – med alt fra justérbart stav-tape og kulørte skøjtesnørebånd til tonede visirer og meget andet.         

 

 • Playoff-skæg – En af de ældste og mest ikoniske ishockey-traditioner er nu en del af spillet. Med nøjagtige genskabelser af skægtyper, -længder,
-tæthed og -vækst for de enkelte spillere bliver vejen mod Stanley Cup-trofæet mere hårrejsende end nogensinde.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2015-09-17 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3033583136 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 130 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »