NHL 14 (PS3)

NHL 14 (PS3)
  • Under denne alderskategori hører videospil, der viser vold af en mere livagtig karakter mod fantasifigurer og/eller vold af mindre livagtig karakter mod menneskelignende figurer eller genkendelige dyr, samt videospil der viser nøgenhed i en noget mere livagtig form. Eventuelt stødende sprog accepteres i mild grad, men må ikke indeholde seksuelle kraftudtryk.
Tip en ven

Tip en ven

199 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din E-mailadresse ind her forneden og klikke på 'Overvåg' Vi meddeler dig så snart produktet kan bestilles.

Få adgang til al den aggression, teknik og fart, NHL-verdenen har at byde på. NHL 14 samler den avancerede teknologi fra EA SPORTS i den mest autentiske ishockey-oplevelse til dato. Udfør brutale tacklinger med den banebrydende "NHL Collision Physics"-teknologi, der bygger på FIFA's revolutionerende "Player Impact Engine". Smid handskerne og brug den nye "Enforcer Engine", bygget på EA SPORTS' Fight Night-teknologi, til at uddele øretæver. Udmanøvrer modstanderne med "One-Touch Dekes"-finter og oplev fart og kontrol på et helt nyt plan med sæson 2 af den anmelderroste "True Performance Skating"-styring. Hårde tacklinger, virkelighedstro slagsmål og vild fart og teknik. Dette er NHL på første klasse bygget på en hel generation af nytænkning fra EA SPORTS.

  • NHL Collision Physics - Udviklet på grundlag af den samme teknologi, der benyttes i EA SPORTS' FIFA-series anmelderroste Player Impact Engine. NHL Collision Physics leverer mere intense tacklinger og virkelighedstro sammenstød end nogensinde før. Den nye styring, der foregår med den venstre controller, gør det lettere og mere tilfredsstillende at smadre ind i modstanderne.
  • Enforcer Engine - Der er uskrevne regler i ishockeysporten. Og når de brydes, må du reagere. For første gang i NHL-serien vil Fight Night-teknologi byde på en helt ny tredjepersons-synsvinkel, fysik-baserede slagudvekslinger og nævekampe, hvor spillernes højde og drøjde spiller en vigtig rolle, for på den måde at skabe den mest medrivende is-oplevelse til dato.
  • One-Touch Dekes - Føl dig som en superstjerne ved hjælp det nye og mere præcise finte-system, som du styrer udelukkende ved hjælp af den venstre controller og en enkelt knap. Både begyndere og garvede iskrigere kan på den måde udføre hurtigere, mere intuitive og flere forskellige finter end nogensinde før.
  • Et liv som spiller - Den nye version af 'Be a Pro'-karrieredelen betyder, at alle beslutninger, du træffer både på og udenfor isen, vil forme din karriere som atlet. Kommunikér med dine holdkammerater mellem kampene og deltag i interviews. Dine valg påvirker dit forhold til fans, holdkammerater og klubledelse og får betydning for dine færdigheder og din udvikling som spiller
Kategori: Sport  Ekspansion pack: Nej  
Releasedato: 2013-09-12  Forventet leveringstid: I øjeblikket udsolgt 
Artikel nr.: 3023538013  Manufacturer: EA Sports 

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%