VR (VIRTUAL REALITY)

VR er den nye måde at spille på! Læs mere

VR - Virtual Reality

 • PlayStation VR + Camera + Gran Turismo Sport + VR Worlds

  (Hardware)

  Spil i nye verdener Nye virkeligheder venter dig, og de omfatter blandt andet alt lige fra fremtidssport med højoktan i RIGS: Mechanized Combat League og hajfyldte dykkerekspeditioner i PlayStation VR Worlds og til at køre sanseløse superbiler i DRIVECLUB VR eller tage på en gyserfærd i Until Dawn: Rush of Blood. Spil sammen Vis dine PS VR-oplevelser frem direkte på TV-skörm...

  2590 kr
  157 kr/måned
  Ord. pris 3489 kr

Playstation VR - Digitale Spil

VR og AR Headsets

Virtual Reality Headsets og Augmented Reality Headsets er den nyeste trend inden for gaming-tilbehør, som giver spillerne mulighed for at opleve spil på et helt nyt niveau. 

Virtual Reality, som betyder "virtuel virkelighed", er en datageneret spilverden, hvor spillerne kommer dybere ind i spillet, da man oplever sig selv som en del af spilverdenen og kan interagere med den. 
Tænk engang at få lov til at opleve et spil i første person, hvor du virkelig har følelsen af at være der selv og kan se dig omkring i en eventyrlig verden, mens du faktisk står eller sidder hjemme i din egen stue.
Et eksempel på Virtual Reality Headsets er Playstation VR, som også er gået under projektnavnet Morpheus. 
Et andet eksempel er Oculus Rift, som er et af de første moderne VR Headsets, der blev udviklet.  

Augmented Reality betyder "forstærket virkelighed" og er en teknologi, der kombinerer information fra dine fysiske omgivelser med information fra en software-applikation. 
For eksempel kan en applikation projicere en spilkarakter frem på dit skrivebord, som du også kan interagere med. Et Augmented Reality Headset, der kommer snart, er HoloLens, som er udviklet af Microsoft.