FIFA 17 Deluxe Edition (Xbox One)

FIFA 17 Deluxe Edition
Tip en ven

-19%

444 kr
Ord. pris 549 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

KODEN, DER FØLGER MED KØBET, GIVER RET TIL 1 LUKSUS-JUMBOGULDPAKKE OG EN LEJESPILLER I 3 KAMPE TIL BRUG I SPILTYPEN FIFA ULTIMATE TEAM ("FUT") HVER UGE I SAMMENLAGT 20 PÅ HINANDEN FØLGENDE UGER. KODEN SKAL VÆRE INDLØST SENEST DEN 16. OKTOBER 2016 FOR AT MODTAGE ALLE 20 PAKKER OG LEJESPILLERE OG VIL IKKE LÆNGERE VÆRE GYLDIG EFTER DEN 26. FEBRUAR 2017. FOR SEN INDLØSNING AF KODE VIL RESULTERE I, AT DU IKKE MODTAGER TIDLIGERE UGERS PAKKER OG LEJESPILLERE. HVERT UGENTLIGT PAKKE OG LEJESPILLER-TILBUD GÆLDER I SYV DAGE OG SKAL INDLØSES INDEN FOR DENNE TIDSPERIODE.

Eksklusivt CDON.COM forudbestillingstilbud – FIFA 17
Forudbestil FIFA 17, og få en uge med fri adgang til Viaplay Total.
Viaplay Total giver dig adgang til al sport, film og serier, som Viaplay udbyder.
Du vil altså få mulighed for at se en hel runde kampe fra Premier League!

Koden sendes ud i sammenhæng med releasen af FIFA 17 og skal anvendes i perioden 29/9 – 29/11.
Kun nye kunder, som ikke allerede har et Viaplay-abonnement, har mulighed for at benytte sig af dette tilbud.

Tilbuddet gælder for kunder, som forudbestiller nogle af de fysiske udgaver af FIFA 17.
Efter den fri uge fortsætter abonnementet automatisk til en pris på 299kr./måned. Viaplay har ingen bindingstid.Forudbestillingstilbuddet indeholder:

 • FIFA 17 – det fulde spil
 • 20 luksus-jumboguldpakker i FIFA Ultimate Team*
  • *Én hver uge i 20 uger.
 • Lejespillere fra Ugens hold i FUT i tre kampe*
  • *Op til én hver uge i 20 uger
 • FUT-lejespiller i otte kampe
  • *Få Hazard, Martial, Reus eller Rodriguez
 • Særudgaver af FUT-spilledragter

 

Information om tilbuddet:

Få det fulde FIFA 17-spil og op til 20 luksus-jumboguldpakker i FUT, lejespillere fra Ugens hold i FUT i tre kampe, en FUT-lejespiller i otte kampe og særudgaver af FUT-spilledragter.

Hvad er FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team er et enormt onlinefællesskab af fans, der opbygger, styrer og spiller kampe med deres version af det ultimative fodboldhold sammensat af verdens bedste fodboldspillere i FIFA 17. Slut dig til mere end 15 millioner fans, og prøv kræfter med at opbygge fodboldtrupper med nogle af verdens bedste spillere ved at optjene, købe, sælge og bytte spillere med Ultimate Team-fællesskabet. Spil med dit drømmehold, og test det mod dine venners hold når som helst og hvor som helst. Sammensæt og få det optimale ud af alle dine trupper ved at deltage i turneringer både online og i singleplayer. Det dynamiske indhold i FUT opdateres hver uge.

Hvad er en luksus-jumboguldpakke i FIFA Ultimate Team?

Mærk spændingen ved at åbne pakker. Hver pakke består af 24 forskellige kort. Der findes flere forskellige typer af kort: spillere, kontrakter, stadioner, trænere, ansatte, fitness, behandling, bolde, spilledragter, emblemer og holdåndsfokus. Guldpakker består af spillere med en spillervurdering på 75 eller højere i spillet og indeholder syv sjældne kort. Sjældne kort giver spillerne bedre færdigheder og længere kontrakter og er de mest eftertragtede kort.

 

Hvad er en FIFA Ultimate Team-lejespiller?

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være at have en stjernespiller på dit hold? Du får mulighed for at prøve at spille med nogle af de mest eftertragtede spillere i FIFA Ultimate Team i et begrænset antal kampe.

 

Hvad er EA SPORTS Football Club (EASFC)?

Oplev et socialt netværk for fodboldfans. Optjen belønninger, stig i niveau, prøv liveudfordringer, og interagér med venner. Alt i FIFA 17 vurderes og formidles gennem EA SPORTS Football Club. Fans kan optjene belønninger, som de kan bruge til at låse op for varer fra Football Club-kataloget med, og forbedre deres status op til niveau 100. Historier fra den virkelige fodboldverden bliver gennem Football Club til udfordringer i FIFA 17, der ligner, føles og spiller som den ægte vare.

Vilkår og betingelser:

DETTE TILBUD OM FORUDBESTILLING AF DELUXE EDITION LEVERES TIL DIG SOM DEL AF EN KAMPAGNE OG UDGØR IKKE ET KREDIT-, BETALINGS- ELLER GAVEKORT. TILBUDDET UDLØBER DEN 29. SEPTEMBER 2016. GÆLDER KUN FOR NYE KØB AF FIFA 17 ("PRODUKTET"). KODEN, DER FØLGER MED KØBET, GIVER RET TIL 1 LUKSUS-JUMBOGULDPAKKE OG EN LEJESPILLER I 3 KAMPE TIL BRUG I SPILTYPEN FIFA ULTIMATE TEAM ("FUT") HVER UGE I SAMMENLAGT 20 PÅ HINANDEN FØLGENDE UGER. KODEN SKAL VÆRE INDLØST SENEST DEN 16. OKTOBER 2016 FOR AT MODTAGE ALLE 20 PAKKER OG LEJESPILLERE OG VIL IKKE LÆNGERE VÆRE GYLDIG EFTER DEN 26. FEBRUAR 2017. FOR SEN INDLØSNING AF KODE VIL RESULTERE I, AT DU IKKE MODTAGER TIDLIGERE UGERS PAKKER OG LEJESPILLERE. HVERT UGENTLIGT PAKKE OG LEJESPILLER-TILBUD GÆLDER I SYV DAGE OG SKAL INDLØSES INDEN FOR DENNE TIDSPERIODE. HVIS DU IKKE LOGGER PÅ FUT OG VÆLGER "MIN PAKKE" FOR AT INDLØSE PAKKE OG LEJESPILLER I LØBET AF EN GIVEN UGE, GÅR DEN PÅGÆLDENDE UGES PAKKE OG LEJESPILLER TABT. HVER LUKSUS-JUMBOGULDPAKKE INDEHOLDER 24 ULTIMATE TEAM-KORT, HERUNDER SPILLERE OG ENGANGSKORT, MED MINDST 20 GULD OG 7 SJÆLDNE. FØRSTE PAKKE OG LEJESPILLER (I 3 KAMPE), SPILLEDRAGT OG LEJESPILLER (I 8 KAMPE) OVERFØRES ØJEBLIKKELIGT TIL DIG VED INDLØSNING. GÆLDER OVERALT, HVOR PRODUKTET SÆLGES. SE DE ENDELIGE PRODUKTOPLYSNINGER, SLUTBRUGERLICENSAFTALE OG TEKNOLOGI TIL BESKYTTELSE AF INDHOLD PÅ WWW.EA.COM/DK/EULAS, HVIS OG NÅR DE BLIVER TILGÆNGELIGE. INTERNETFORBINDELSE, EA-KONTO, ACCEPT AF PRODUKTETS OG ORIGINS SLUTBRUGERLICENSAFTALER (EULA'ER), EA'S FORTROLIGHEDS- OG COOKIEPOLITIK OG SERVICEBETINGELSER, INSTALLATION AF ORIGIN-KLIENTSOFTWAREN (www.origin.com/da-dk/about) OG REGISTRERING MED SERIENUMMERET KRÆVES. EA'S FORTROLIGHEDS- OG COOKIEPOLITIK OG SERVICEBETINGELSER KAN SES PÅ WWW.EA.COM/DK. DU SKAL VÆRE 16 ÅR ELLER ÆLDRE FOR AT OPRETTE EN EA-KONTO. EA KAN TRÆKKE ONLINEFUNKTIONER TILBAGE MED 30 DAGES VARSEL PÅ 
WWW.EA.COM/DK/SERVICE-UPDATES.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2016-09-29 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3037910455 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Relaterede produkter

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 179/måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 117/måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 71/måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »