Be You

BeYou.

Fordi der er en computer, der passer til dit liv.
Du skal aldrig gå på kompromis med det, du brænder for. Med det store udvalg af Windows Premium bærbare computere, kan du altid finde en model, der passer ind i din hverdag, dit arbejdsliv og din fritid.

Er du til tryk eller tastatur? Kreative løsninger eller komplekse tal. Raffineret elegance eller rå power? I Windows Premium Collection finder du det hele. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om at være dig.

Min Surface Book er altid på arbejde

Min Surface Book er altid på arbejde

Når jeg skriver tekster, laver musik og video, blogger og gamer, foregår det hele på min Surface Book. Det er min kreative platform - mit instrument, min laptop og min tablet. Og det er også her, jeg møder mine fans, når jeg ikke lige er ude at spille. Det er sådan en rigtig power-computer, der kan trække virkelig meget. Og så er den ret sej.


Gør en forskel med kartofler og papir

Danske Pias passion er bæredygtighed, og derfor fik hun idéen om at skabe urner lavet af papir og kartofler. Surface Pro 4 hjælper hende med at udleve sin drøm og nå hendes mål: ”Designet skabes på min Surface Pro 4, der er så fleksibel, at jeg kan have den med overalt og arbejde lige, hvor det passer mig.”

Att skapa någonting meningsfullt med potatis och papper